Vaikka tästä blogista puuttuu kaikki järjestelmällisyys, yksi on kuitenkin pysyvää. Vaate- ja asustehommien vuosikatsaukset välipäivinä. Tekee hyvää itsellekin ihmetellä mitä kaikkea sitä on ylleen kiskonut ja välillä pyöritellä päätään tai toisaalta etsiä käsiin heti koko asu ja pukeutua siihen uudelleen. 

Tammikuu 2017:

Olin hieman ihmeissäni kuinka paljon mieleisiä asukokonaisuuksia tammikuuhun mahtui, iski suorastaan runsaudenpula. Yleensä olen talvikaudella tylsä ja vedän ylleni villahousut neljänä päivänä viikossa. 

Helmikuu 2017:

Tylsäkuukausi olikin näköjään helmikuu tammikuun sijaan. Muistanko oikein että silloin oli todella kovat pakkaset, joka aivan takuulla on saanut minut kääriytymään villaan.  Näitä kuvia putkeen laittaessa huomaat ihan vaan muutaman maneerin itselläni :D mites tuo raaps-raaps käsi...!

Maaliskuu 2017: 

Kevään saapuessa värit alkavat lisääntyä kuin taikaiskusta. Rakastan välikausia, eli kun ei tarvitse toppatakkia mutta saa käyttää trenssejä, jakkuja ja muita kevyempiä takkeja. Värikäs takki on kaikkein paras keino naamioida lennossa piiloon leggarit ja T-paita, jos tulee kiirelähtö.

Huhtikuu 2017:

Ostin keväällä mintunvihreän pilotin, koska hurmaannuin kevyen takin väristä. Pakko myöntää, että en ole osannut pukea kyseistä takkia omaan tyyliini sopivasti niin paljon kuin olisin halunnut. En silti suostu myöntämään tappiota ja jatkan harjoituksia. Pilotti on klassikkotakki, vaikka edellisten vuosien muotivillitysstatus onkin takuuvarma tapa saada takin suosio hiipumaan. Mutta muodikkuus on ihan yhdentekevää.

Toukokuu 2017

Toukokuussa en näköjään ole osannut päättää miltä haluan näyttää; fiftarilta, gootilta vai 20-luvun ladylta. Mutta toisaalta tämä kaikkien tyylien sekamelska on juuri minua. En ole koskaan halunnut lokeroitua, pidän ovet auki ja elän hetkessä. Fiilispukeutuja. 

Kesäkuu 2017: 

Vaatteista päätellen kesäkuussa oli paljon juhlia, aina synttäreistä firman kesätapahtumaan. Kepeitä mekkoja ja hameita, niistä näkyy olevan kesäkuun garderobi tehty. Kun nyt tässä katselen omia vaatteitani, niin yllättävän paljon pastellisävyjä on näkynyt vaikka en ainakaan toistaiseksi tunnustaudu niiden ylimmäksi ystäväksi. Ehkä sellaiset puuteriset sävyt ovat jossain määrin juttuni, mutta pääasiassa pidän enemmän voimakkaan mintunvihreästä kuin haaleanvaaleasta.  

Jatketaan loppuvuoden osalta huomenna :)

Kommentit (3)

Halina
2/3 | 

Ihania kaikki värikkäät takit ja hameet! Ostin juuri itsekin vaaleanpunaisen talvitakin ja tajusin, että taitaa olla eka ihana ulkovaateväri sitten lapsuuden (ellei urheilukamoja lasketa)! :D Sulla on kyllä niin piristävä ja inspiroiva tyyli vuodesta toiseen!

Salla / Sallan kengissä
3/3 | 

No nyt oli mukavan monipuolinen vuosikatsaus. Tuo kesällä mökin (?) portailla sinusta istumassa otettu kuva on aivan ihana! Pakostakin katselin näitä myös näin valokuvaajan silmin, ja tuosta saisi upean taulun! Jotenkin ajaton ja pysähtynyt fiilis kyseisessä kuvassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010