Vuosi 2017 on ollut kohdallani melko hyvä asustevuosi, ainakin siitä päätellen miten monta erilaista asustekuvaa on tullut otettua. Ennen tämän postauksen rakentamista olin kuvitellut että kulunut vuosi oli vähän tylsänpuoleinen asustemielessä, mutta mielikuvani oli vähän vinossa. Tässä tulee koko vuoden asusteet kerralla!

Tammikuu 2017:

Helmikuu 2017:

Maaliskuu 2017:

Huhtikuu 2017:

Toukokuu 2017:

Kesäkuu 2017:

Heinäkuu 2017:

Elokuu 2017:

Syyskuu 2017:

Lokakuu 2017:

Marraskuu 2017:

Joulukuu 2017:

Viimeinen kuukausi jäikin hieman tyngäksi, sillä kenkäjoulukalenteri vei pitkälti palstatilan. Asusteet, koko pukeutumisen suola ja sokeri <3

Kommentit (7)

Daisy
1/7 | 

Oot kyllä niin ihana asustaja, että oivoiiii. Kiitos silmäkarkista taas ja värikästä uutta vuotta :)

Sande
3/7 | 

Ihana vuosikatsaus, niin esteetikon unelma. Kerrotko vielä mistä tuo joulukuun turbaani on hankittu (olisi tarvetta, ja tuo yksi parhaimman näköisistä, mitä tähän saakka olen bongannut! Niin ja upeaa uutta vuotta<3

Ei-Leen
6/7 | 

Vau mitä kuvia. Sinulla on niin ihania kenkiä ja laukkuja että minun täytyy käydä kaikki vuoden postauksesi läpi ja selvittää, mistä olet nuo ihanuudet löytänyt. Ihanaa blogissasi on se, että esittelet omia oikeita hankintojasi etkä mainosta jotain blogiyhteistyön kautta saatuja pakkotavaroita. Ja nuo kuvasommitelmat ovat niin kauniita! Värit kuin karamelleja. Hyvää Uutta Vuotta!

Anneliini
7/7 | 

Hei! Ihania asuja <3 Ja Parikan kokelmasi on henkeäsalpaava :)
Muistan nähneeni postauksessasi parin vuoden takaa Parikan Roseum-kengät. Olen etsimässä itselleni noita ihanuuksia, mutta korkoa niissä on aika paljon. Ovatko silti hyvät jalassa? Entä mitoitus, normaalia kokoa?
Lämmin kiitos vastauksestasi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010