Jatketaan vielä vuosikatkauksen viimeisellä osalla eli asut koottuna yhteen vuoden 2017 heinäkuusta joulukuuhun. 

Heinäkuu 2017:

Elokuu 2017:

Syyskuu 2017:

Lokakuu 2017:

Marraskuu 2017: 

Joulukuu 2017:

Siinäpä ne. Joka vuosi ajattelen, että olen vanha ja väsynyt, enkä ole nykyään enää yhtään niin luova pukeutuja kuin joskus nuorena :D mutta onneksi nämä vuosikatsaukset osoittavat kuitenkin jotain yritystä tapahtuvan. Jos tyyliasiat kiinnostavat, ei sitä iloa ikä vähennä. Oikeastaan päinvastoin. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä armollisempi olen itseäni kohtaan. Se jos mikä on hienoa kehitystä.

Kommentit (2)

manselikka
1/2 | 

Upeita asuja, sun syyspukeutuminen on rakkautta! Oma lemppari on tuo Skotlanti-asu vihreällä karvahatulla. Sopii niin kauniisti maisemiinkin.

Sofe
2/2 | 

Ihania asuja kertakaikkiaan! Ja ihania kuvaupaikkoja myös - erityisti ihastelen marraskuun junaratasiltaa! Mistä tämän löytää? Tanssimme häitä vesilahdella kesällä ja olen koittanut näitä eri junasiltoja bongailla, mutta olen löytänyt vasta yhden lempäälästä, ja siinäkin on vähän pusikkoa tiellä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010