Perjantaiaamut ovat omaa aikaani. Juon monta kuppia kahvia, laitan jonkun hömppäleffan pyörimään, lukaisen lehden ja yksinkertaisesti olen vaan parin tunnin ajan. Usein myös kynsien lakkailut ajoittuvat tähän hetkeen, koska näin ne ehtivät kerrankin kuivua. Normaalisti söhellän lakkaukset rutulle jo viidessä minuutissa, kun en malta olla aloillani.

Tänään oli ihan erityisen mahtavaa fiksailla kynsiä, kun pöydällä odotti (blogin kautta saadut) OPI:n San Francisco -kokoelman helmet.


En ole koskaan aikaisemmin kokeillut tekstuurilakkaa (hiekkalakkaa? mitä nämä ovat virallisesti?), joten luonnollisesti tartuin liquid sand lakkaan nimeltä Alcatraz...rocks heti ensimmäisenä.


Lakka jättää kynnen pinnan röpelöiseksi (ja antaa muuten aika näppärästi anteeksi pieniä lakkausvirheitä), ihan kuin olisi upottanut sormensa kynsilakat märkinä hiekkaan. Ihan mahtava!


Alcatrazin lisäksi sudin Ciatén kimallelakkaa kynsien tyveen, koska olen nyt jokseenkin innostunut (lue: ilmiliekeissä) glitterlakoista. Tai oikeastaan mistä vaan mikä kiiltää. Alcatraz itsessäänkin kimaltelee jo.Kimallelakkaa on vaikeaa saada tallentumaan kameraan oikein, lopputulos näyttää aina jotenkin pliisulta. Luonnonvalossa kynsiä käännellessä ne näyttävät suunnilleen feenikslinnun palavilta pyrstökarvoilta! Eli kimaltavat niin että heikompia hirvittää :D

Tuo Ciatén Antique brooch 113 on muuten kaikkein blingein lakka mihin olen tähän mennessä törmännyt. Kannattaa etsiä se käsiinsä jos haluaa kunnon vetää Marie Antoinette -överit.

Joko olette testailleet hiekkalakkoja? Tämä saattaa olla sellainen asia mikä jakaa mielipiteitä, pitääkö rapsakasta pintatuntumasta vai ei.

Edit. sarjaa myydään mm. Kauneudenkauppa.fi:ssä, missä näkyi olevan osta yksi San Francisco sarjan OPI, saat toisen OPIn lahjaksi -tarjous meneillään.

Kommentit (19)

Napperoinen
9/19 | 

Rrrrrrrakastan tuota lakkaa! Joskus..ööh..reilu puoli vuotta sitten muistaakseni tuon violetin itselleni ostin ja olin aivan myyty!

Cerp
10/19 | 

Mä niiiiiin himoan just tota OPIn kokoelmaa! Siinä olis niin monta ihanaa lakkaa... Pitäis vaan päättää top kolmonen, ennenku uskaltaa klikkailla ittensä cesarsshopin sivuille :D

Hiekkalakat on kyl hienoja, joskin niitä täytyy ainaki mun kynsillä kuivatella normia enemmän, ettei mee samantien ryttyyn. Ja sit tietysti se poisotto... Aaaargh. Mulla on OPIn Mariah Carey-kokoelman The Imbossible (hileitä, palluroita ja tähtiä lakan joukossa <3) ja saman merkin Minni Hiiri-kokoelmasta minikokoinen hiekkalakka. Minnikokoelmassa on muuten ihan mahtavia punasävyjä! Seuraavaks voiskin laajentaa hiekkakokoelmaa muuhun kuin punaseen :D

tiia
11/19 | 

Tosi söpöjä nuo hiekkalakat (itselläni on OPI:n couture de minnie-sarjan punainen lakka), mutta voi riivattu miten ärsyttävä niitä on yrittää saada pois kynsistä! Vanulappu jää kiinni niihin röpelöihin eikä lakka lähde pois. Argh! :D

Karo
13/19 | 

Ihanat kynnet! Tuo glitterin töpöttäminen hiekkalakan päälle kynnen tyveen menee kokeiluun heti viikonloppuna.

Hannana
14/19 | 

Kesällä innostuin tilamaan membersistä halvalla sinisen ja punaisen hiekkalakan :) opin lakat muuten hintansa puolesta saavat jäädä hyllyyn, mutta kun sai kaksi halvemmalla hinnalla kun kaupasta yhden, nii pakko oli kokeilla! Punaisena ei niin toimiva, mutta ah, se sininen... :)

Maija
17/19 | 

Määää haluuuuaaan tota lakkaaaa! Haluanhaluanhaluan! monessa eri värissä mielellään kiitos. Siis tuota OPI:n tekstuurilakkaa. Yhyy, myydäänhän sitä tampereella jossain?? Jos ei myydä tuun pöllimään sun :)

Iina
19/19 | 

Hmm, jääkö tuohon heiveröiset langat kiinni? Hiekkalakkoja ei ole vielä tullut kokeiltua, mutta ns. nukkalakka (olikohan Sally Hansenin) melkein tarttui viimeksi mukaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013