Jostain syystä päässäni elää sitkeästi ajatus, että kylmäsävyistä tukkaa ei voi yhdistää lämpimiin väreihin pukeutumisessa. Ei ainakaan ihan ääripäähän, kuten poltettuun oranssiin. Kunnes löysin kirppikseltä aivan julmetun hienon oranssiin vivahtavan mekon, jota epätoivoisena mallailin peilin edessä vaikka oletinkin, ettei väri käy minulle yhtään. 

Olin niin väärässä kun olla voi. Sinertävä tukkahan sopii hienosti tähän mekkoon! En taida omistaa yhtäkään oranssia vaatetta, jollen väärin muista. Eli se ei ole minulle yhtään ominainen väri. 

Puhvihinainen mekko on suomalaista vintagea ja maksoin siitä vain pari euroa. Tässä asussa ylipitkä kaulakoruni on myös kirppikseltä (0,50e), samoin kengät. Sievät korkonilkkurit ovat vanhat Palmrothit ja asun kallein osa. Nyt en muista maksoinko näistä 15 vai 35 euroa, mutta jotain siinä huiskeilla se oli. 

Ps. en osaa määritellä tämän vaatteen väriä, se ei ole oranssi, persikka eikä ruskea. Se on jotain siitä väliltä. 

Kommentit (7)

katika
6/7 | 

Oijoi! Minä rakastan oranssia! Siis tuollaista ns. luonnollista oranssia. Erityisesti mustaan yhdistettynä. Ihana asukokonaisuus!

Minulle ammattimeikkaajat ovat poikkeuksetta tarjoamassa vihreän sävyjä, joita en itse koe lainkaan omaksi. Pitäisi ehkä joskus antaa periksi? Olen joskus miettinyt, että miksiköhän sulla ei ole näkynyt oransseja vaatteita. Hassua, miten toiset näkee tällaiset hommat uusin silmin (kirjaimellisesti 😁)

Jep
7/7 | 

Murrettu oranssi, tai ruskeaan taittuva tumma persikka... mätä persikka?? Aika myyvä sävy, vai :D

Sopii todellakin noihin hiuksiin, enpäs olisi itsekään uskonut. Tosi kaunis mekko.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011