Eilen leikin permanenttia. Ja kyllä, I`m on fire tämän tukan kanssa :D


Kommentit (40)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mee kattoon tutorial videoita youtubesta, siellä on tsiljoonia :) esim:

http://www.youtube.com/watch?v=owleEM0pALI

http://www.youtube.com/watch?v=jhpmzD4tNQA&feature=related

Mä en itse käytä tuota hansikasta ollenkaan, eli pidän vaan hiustupsun latvasta kiinni varovasti. Meni pari kertaa aikaa tottua, mutta nyt en vaihtaisi noita kahta remingtonia mihinkään, ne ovat ihan täydellisiä ja supernopeita aamun pelastajia <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

P

Onko jompi kumpi laite muodostunut ajan kuluessa sulla suosikiksi, pienempi tai isompi? Tai onko jompi kumpi esim. monikäyttöisempi?

Myydään pearlwand

Pakko kommentoida tähän, että menin jossain heikkouden hetkessä ostamaan tuollaisen pearlwandin. Iso virhe. Nyt kysyisinkin että kuinka sitä oikein kuuluu käyttää? Siinähän on vain liukas kartio eikä mitään kiinnitystä, jolla hiukset saisi pysymään raudassa kiinni. Liukkaan kartion ympärillä ne eivät pysy vaan valuvat pois. Lisäksi rauta kuumenee niin kuumaksi, että tuossa touhussa palaa sekä käsi, niska, päänahka että hiusten pituudesta riippuen kaikki muut ihon osat jotka tielle sattuvat. Mikä neuvoksi? En tykkää yhtään...

Myydään pearlwand

Pakko kommentoida tähän, että menin jossain heikkouden hetkessä ostamaan tuollaisen pearlwandin. Iso virhe. Nyt kysyisinkin että kuinka sitä oikein kuuluu käyttää? Siinähän on vain liukas kartio eikä mitään kiinnitystä, jolla hiukset saisi pysymään raudassa kiinni. Liukkaan kartion ympärillä ne eivät pysy vaan valuvat pois. Lisäksi rauta kuumenee niin kuumaksi, että tuossa touhussa palaa sekä käsi, niska, päänahka että hiusten pituudesta kaikki muut ihon osat jotka tielle sattuvat. Mikä neuvoksi? En tykkää yhtään...

Näyttää tosi hyvältä! Ikinä en vaan ole sellaista permistä nähnyt, joka edes etäisesti muistuttaisi tätä :D

Viivitys

Hahah, sama täällä; posket ovat nuorekkuuteni salaisuus ;o)!
Vielä kun oppisin tekemään noin hienot kikkurat! Remington löytyy täältäkin, mutta saan sillä aikaan lähinnä palovammoja... Treeniä, treeniä kai silläkin saralla.

Maikki

Näyttääpäs tosi mukavalta:)
Ite otin ihan oikean permiksen tähän omaan liiskalettiin ja tyytyväinen olen, etenkin näin pipokauden alettua.

Mymmeli

Miten paljon näytät joltain 19-kesäiseltä tuossa kampauksessa. Ja vastoin kaikkia permislakeja, tuo oikeasti sopii sinulle. Itse olen 19-vuotias ja näytän permanentissa lähinnö kasariin jumittuneelta 30-kymppiseltä kotiäidiltä. XD

Jinnai

Hrrr, tulipa kylmät väreet kun mietin, että tuli joskus ala-asteella otettua permanentti. Ihmettelen vain kuinka se äitini mielestä oli todella hyvä ajatus, mutta tukan värjäys sitten oli ehdoton nounou.

Permis on nyt mulle ehdoton nounou.

Komppaan edellistä kommentoijaa! Tää on niiiiin epäreilua, sinä näytät tuossa tukassa ihanan raikkaalta ja nuorelta, minä taas nelikymppiseltä sihteeriltä. :D Nimittäin juuri eilen yritin saada kivaa kiharakampausta aikaan, mutta ei onnistu, näytän jotenkin liian viralliselta... Tasan ei käy onnen lahjat. x)

Maikki

Lammaskikkurat on mennyttä aikaa:) Nykyään permis tehhään ilman hirmusia myrkkyjä ja lopputuloskin on PALJON luonnollisempi. Kemikaalit on vaihtunu hiusystävällisempiin aineisiin, niin miulle ainakin kerrottiin ja vaikutus näkyi myös tukasta. Ite ainakin tykkään kun tukassa on nyt sellanen luonnollinen kohotus, vähällä muotoilulla saa puolipitkästä tukasta menokelpoisen.

minora

Hm, puitiin tänään lounaalla edellistä kirjoitustasi työkaverin kanssa - kuinka oli juurikin hyviä pointteja siinä. Lounaalta suuntasin kohti Helsingin toimipistettämme ja kuinka ollakaan sinä käpsyttelit siellä pihalla! Minä olin se punahousuinen ja tupsupipoinen, joka hymyili sinulle tänään typerästi sillä pitkällä suojatiellä. Terveisiä vaan.

Johanna

Mulle kävi samalla lailla pari vuotta sitten, että ihastuin "luonnollisiin" hiuksiini, en värjännyt eikä ollut pidennyksiä tai muutakaan extraa. Ja sitten ilmaantui ekat harmaat... Pakkohan se oli taas vetää väriä päähän! Olin silloin sun ikäinen about. :) Toivotaan että sulla harmaantuminen alkaa pikkasen myöhemmässä vaiheessa. :D

Hanna

Spiraalipermis kyllä oikeasti toimii, eikä näytä puudelilta ja tai lampaan...no, takapuolelta. Ja riittävän iso puolakoko.

Fiipi

Ei koske mitenkään kiharoitasi tämä kommentti vaan mekkoasi/tunikaa. Oletko tehnyt mekon itse? Näyttää samaiselta Eurokankaan pitsiltä mitä käytin mekkoon jonka tein ystäväni häihin. Oisko jotain DIY vinkkiä kaavoista? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013