Näiden asukuvien taustana toimii maailman kaunein Tower Bridge. Oli oikeastaan aika kivaa olla liikenteessä siskoni kanssa, joka ei ole koskaan käynyt Lontoossa. Turistioppaana pääsee itsekin kiertämään niitä paikkoja mihin ei muuten ehkä tulisi enää lähdettyä, vaikka Tower Bridge onkin mielestäni Lontoon parasta antia.

Tai no ehkä asukuvat ovat liioittelua, oikeastaan haluaisin vilauttaa uusia käsineitäni. River Islandista ostamani vaaleanharmaanlilat nahkahansikkaat on koristeltu persikan sävyisellä tekokarvatupsulla. Hui-ke-at.
Sitten kun tekokarvatupsut heittävät veivinsä, ne on helppo napsaista saksilla pois ja käsineet toimivat sen jälkeen sellaisenaan.

Lontoossa on ollut nähtävissä ihan järjetön muotivillitys psykedeelisten tekokarva-asioiden suhteen. On karvalaukkua, -takkia, -hattua, -huivia ja kenkää. Kyllä, tekokarvakenkiä mitä kummallisimmilla väriyhdistelmillä. Tulee ihan mieleen 2000-luvun vaihteen teknovaatemuoti eli ravekansan kiksukarvat ja Igorin karvatakit.

Kommentit (8)

NOPPA
2/8 | 

Ne karvahässäkät kiehtoo aina vaan! Missäköhän mun Fiorellan style lyhyt musta keinokarvarotsi on?? Ihan paras biletakki- sopivan kohtalokas ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011