Myöntäkää pois, moniko tavasi otsikkoa uudelleen ;) Tämä pallerohame yhdistettynä yli 10 vuotta vanhaan peruspaitaan on varmasti yleisin asu, mikä ylleni päätyy. Piristän mustaa usein juuri niillä viime päivinä hehkuttamillani värikkäillä ja kuviollisilla sukkiksilla, ettei ole liian synkkä olo. Lisäksi pitää nauttia näistä viimeisistä hetkistä ennen lunta ja juoksuttaa Parikoita oikein urakalla. Tällä kertaa jalassa Raquelit.


s4

s4

Täällä pieni Liverpoolin pakkauskriisi taas kerran, eli pitäisi pakata mutta vetkuttelen ja vetkuttelen. Mikä taas tarkoittaa sitä, että huomenna heittelen paniikissa 5 hametta laukkuun, enkä yhtään paitaa. Normipäivä. Antaa minulle edes ripaus järjestelmällisyyttä?!

Kommentit (11)

Alva
1/11 | 

Mä opin hallitsemaan oman pakkausjärjestelmättömyyteni (sanahirvio!) perinteisellä kikalla. Ensin matkakohteen säätilan tsekkaus, sitten kaapista sängylle (tai lattialle) säähän sopivat lempivaatteet, niistä selkeät vaatekokonaisuudet jokaiselle päivälle ja mahdollisimman paljon yhdistelyvaraa kaikista ettei tylsyys iske vastaan, ja lopuksi tarvittavat asusteet pinoon. Jopa on helpottanut reissuunlähtöä, oli sitten kotimaassa tai ulkomailla :)

2/11 | 

Itellä on kans tollasta se pakkaaminen jos jätän sen viimetippaan, sitten kun perillä katon mitä vaatteita otin huomaan että mulla on yksi paita ja joku 10 alaosaa siihen. Mutta nykyään pakkaan vaatteet hyvissä ajoin ja osaan jo arvioida oman rahan käyttöä, että otan vain muutamalle päivälle paitoja yms. koska niitä tulee aina ostettua :D

Maikki
3/11 | 

Mulla on usein jäänyt edellisestä reissusta laukun pohjalle jotain perusvaatteita, niin sitten vaan sekaan uusia... ja sit voi ihmetellä miksi on taas niin paljon tavaraa mukana :) Tai oikeestaan vähän tahalleen jätän niitä sinne laukkuun jos on pikapuoliin uus reissu tulossa. Ei hullun järjestelmällistä, mutta ompahan ainakin pikkareita ja sukkia mukana...

Aivan ihana muuten tuo pallerohame! Mistä se on? Pystyisköhän tommosta väsäämään ite? Ootko kokeillu mitään pallerohamosten ompelua? Kauhee kyselykausi iski näköjään :)

5/11 | 

Jotain mitä en ole koskaan oppinut on pakkaaminen. Mikään ei ole pahempaa kun pakkaaminen. Eiku joo, reissusta palatessa, kun kaikki pakkaukset pitää laittaa paikoilleen. Joten multa tuskin voi saada ripausta järjestelmällisyyttä... jos et sitten halua taitoa laijtella kaikki dvd:t aakkosjärjestykseen. That's about kaikki järjestelmällisyys mitä minussa asuu...

Ankka
7/11 | 

Yritin kaivella täältä blogista vastausta, onnistumatta. Mistä siis tuo makea pallerohame on siis alunperin kotoisin?

10/11 | 

Huimaa! Mulla sattui olemaan samana päivänä lähes identtinen asu päällä ja sekin tosiaan eksyy hyvin usein päälle. (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012