Epäilisin, että äidilläni on ollut punainen jakku silloin kun itse olen ollut lapsi. Yhdistän nimittäin jostain syystä punaiset takit aina äitiini. Mieltymys punaiseen väriin taitaa olla ylipäätään äidiltä peritty. 

Ettei olo ollut liian "jakkupuku", heitin jalkaan Martensit. Maihareilla on helppo rikkoa minkä tahansa asun tunnelmaa. 

Olen käyttänyt tänä keväänä ahkerasti erilaisia korvakoruja. Mitä suurempia, sen parempi. Nahka ja silikoni ovat todella kevyitä materiaaleja suurissakin koruissa, niiden kanssa ei tule korvat kipeäksi. 

Taannoisen Uhana Designin korupajan jälkeen jäi kytemään sellainen olo, että olisi mahtavaa askarrella itselleen korviksia. Jos jollain on suosituksia mistä voi tilata niitä hopeisia korvakorukoukkuja, niin otan ilolla vastaan. Niihin voi sitten rakennella eri materiaaleista jos vaikka mitä viritelmiä. 

Kommentit (3)

Saana
1/3 | 

Korvisjuttuja löytyy ainakin Villihelmi-verkkokaupasta. Sain nimittäin just kaksi paria kaupanpäällisinä kun tilailin kaikkea muuta sieltä :D Materiaaleina siellä näytti nopeasti vilkaistuna olevan ainakin sterlinghopeaa ja hopeoituja. Innostuin itsekin niistä, vaikka ei siis ollut korvikset ollenkaan suunnitelmissa :D

Koruhiiri
3/3 | 

Bohemia design on ihana korutarvikekauppa <3 Sähän pidät ompelemisesta? Googlaa soutache earrings - olen itse tehnyt muutamat korut tuolla tekniikalla ja ostanut tarvikkeet juuri bohemia designistä. Koukuttavaa ja lopputulos voisi olla sun tyylistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010