
Jos minulla olisi ruokablogi, sen nimi olisi VV - Valmista Vartissa. Tämä taivaallisen herkullinen pestopasta valmistuu itseasiassa vieläkin nopeammin, eniten kuluu aikaa siihen että saa veden kiehumaan.
Pestopasta ja fetaa
1pkt tuorepastaa
2rkl pestoa (tai oman maun mukaan)
Apetina Snack aurinkokuivatut tomaatit - tai mitä vaan fetaa n. 100g
(parmesaania muruna)
Keitä tuorepastaa ohjeen mukaan, n. 2-3minuuttia. Kaada kattilasta vesi pois, hellan voi sammuttaa tässä vaiheessa. Sekoita pastan sekaan 2rkl pestoa. Valuta Apetina-paketista enimmät öljyt pois, ja kaada pastan joukkoon. Apetinan Snack-paketit toimivat näissä pikapastoissa hyvin, koska juustokuutiot eivät muhjaannu niin helposti. Kannattaa silti ottaa kattila pois liedeltä heti keittoajan jälkeen, fetaa ja pestoa ei tarvitse enää erikseen kuumentaa.
Tarjoile heti ja raasta päälle vähän parmesaania. Ei ole pakollista, mutta suositeltavaa :)
Ps. lapsiperhevinkki, jos haluaa pastasta helpommin syötävää, sen voi veistellä kätevästi palasiin jo pakkauksessaan.

Veden saa kiehumaan nopeammin kun keittää sen eka vedenkeittimessä ja kaataa kattilaan :D
Haha, mäkin teen välillä näin :D
Fetapurkin öljyn voi käyttää sämpylätaikinaan, suosittelen!
-Johanna
Oi nam! Tämä kuulostaa herkulliselta, pakko testata tällä viikolla!
- Ninni - / Pisaran verran poikkeavampi