Kuka muka ei hymyilisi pipopäiselle pesukarhulle:
Tai punaisille söpökengille:
Pesukarhu on brittituliaisia, punaiset söpökengät Tampereen Qvantosta.

Ps. hui apua apua, huomenna koittaa ensimmäinen roller derby -peli osaltani, mikä tarkoittaa periaatteessa että I die. Joko hermoromahdukseen ennen peliä, tai itse pelissä. Helsinkiläisten kannattaa siispä ottaa nokka kohti Väinämöisen kenttää, ilmainen derbyulkotapahtuma Kesäklassikko starttaa iltapäivällä.

Kommentit (12)

Soffe
1/12 | 

Apua!! :D Tollanen paita olisi pakko saada! :D Mun mies kutsuu mua pesukarhuksi, joten mä niiin tahtoisin saada tollasen paidan ja yllättää sen sillä. :D Ihana! :D

Teresa
3/12 | 

Ääää, mulla on toi sama paita!! :D Aberdeenin Primarkista ihan huippulöytö! Varsinkin huonoihin päiviin erinomainen kun ei tee mieli pukeutua mihinkään kiristävään ja sen lisäksi tuo pesukarhu on ihan syötävän söpö :))

Maggie Maniac
5/12 | 

Iik! Pitkäaikainen bloginlukija ilmoittautuu huomiseen yleisöön. Oulusta asti tullut Helsinkiin siis ihan vain Kesäklassikoiden takia, helsinkiläisen poikaystävän näkeminen on sitten vaan plussaa eiku... Onnea matsiin!

-k-
6/12 | 

Hahah, en kerennyt tätä postausta lukea, eli en tiennyt tuosta Kesäklassikosta, mutta päädyin sitä silti sattumalta katsomaan, kun kaveri ehdotti ja olin suorastaan ilahtunut, että bongasin sinut sieltä ja sit vaan tuijotin sinuu koko pelin ajan :D :D (hyvä pylly btw!) mut hyvinhän se meni!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012