Nyt kun Alexander Wangin H&M:lle suunnittelema mallisto on julkaistu kokonaan, joudun harmikseni toteamaan että mukana ei olekaan näitä ensimmäisten mainoskuvien nilkkureita:


Ainoat korkkarit ovat tässä. Ysärihenkiset tolppakorot ja Wangin oman malliston Freja-nilkkureita muistuttavat vetoketjukengät. Kenkäfriikki on hyvin hyvin pettynyt.


Malliston voi selata läpi esimerkiksi täällä KLIK!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

1/8 | 

Möh, miksiköhän ei noita kenkiä ole mallistossa sittenkään?? Ihan kauheata tuubaa toi muu mallisto imo, ei jotenkin yhtään nappaa.

Karoliina
3/8 | 

Voi ei! Noi kengät oli kans ainoot mitkä bongasin! Ne on niin hienot!! Onkohan siellä sukat alla?

Sanna
4/8 | 

Nyt en voi kyllä muuta sanoa tuosta Wangin mallistosta kuin: järkyttävä. Ei yhden yhtään vaatetta tai asustetta mitä voisin kuvitella käyttäväni. En aina oikein muutenkaan ymmärrä näitä yhteistyömallistoja. Vain Lindexin Missoni-mallisto herätti jonkinmoista kiinnostusta aikoinaan :)

hanko
5/8 | 

Mä tykkäsin oikeastaan ainoastaan siitä naisten malliston nahkatakista. Kolme ja puol sataa takista (jota en oikeasti tarvitse) on vaan ihan liikaa, joten tää mallisto menee multa kyl täysin ohi. Isot logot ei nappaa yhtään ja melkein jokainen vaatekappale on niitä täynnä.

Ninnitys
6/8 | 

Mullekin mallisto on vähän pettymys, tykkäsin yhdestä tankkitopista, that's it. :D

Terhi
8/8 | 

H&M sivulla huomasin, että kyllä nuo nilkkurit ovat myynnissä, mitä kaipailit. Onnea vain niiden saamiseen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011