Yritä nyt näiden epelien kanssa saada aikaiseksi edes kaksi kuvaa, missä näkyisi päivän kuteet. Ei onnistu. Joko kuvissa on sisälle juokseva Anni unipupuineen, tai pappalan musta karvakuono. Oli tarkoitus kirjoitella postausta, jossa kertoisin kuinka paljon yhdet turkoosit käsineet tuovat ilmettä tuikitavalliseen tummaan asuun, mutta huomion varastaa kyllä ihan joku muu :D

Kaamosaikana tummien vaatteiden meressä yksikin tällainen kirkas asuste erottuu kilometrien päähän, ja tuo hieman iloa päivään. Nämä turkoosit hanskani ovat vuosia vanhat, mutta aina yhtä ihanat. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hei, onko ihan tavallista, että blogisi yhteistyöjutun kuvia (mm. Annista) on Vauva-lehden jutussa nettisivuilla? Siellä oleva juttu on tehty saman yhteistyökumppanin kanssa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010