Muhkundeeros lähti sunnuntaina kotiin, jättäen jälkeensä jäätävän koirakuumeen! Missä koiralotossa voisi voittaa noin kiltin ja rauhallisen koiran?! Tuli myös viikon aikana todettua, että meikäläisen "en ehdi arkena lenkille koska tekosyy x, y ja z" -marinat ovat todellakin vain tekosyitä. Kummasti oli tilaa päivissä yli tunnin lenkeille, kun oli karvakaveri seurana. En malttanut odottaa, että pääsen töistä kotiin ja Muhkun kanssa metsään! Se on täysin viitsimisestä kiinni. 

Muhku toi myös iloa kenkäkuviin... ei toivoakaan ottaa valokuvaa ilman koiran karvahäntää :D

Yhteen kenkäkuvaan sain harhautettua sen toisaalle :D

Tässä oiva esimerkki mustavalkoisesta kaudestani, johon nuo Swedish Hasbeensit sopivat kuin nenä päähän. Raitamekko H&M, Hasbeensit kirppislöytö. 

Kommentit (2)

Lauraai
1/2 | 

Mun siskolla on chowchow ja ne kuulemma on lajityypillisesti sellaisia, ettei ne kauheasti hauku. Itsepäisiä ne saattaa ola nuorena.. eli jää esim. Istumaan paikoilleen, jos menet paikkaan mihin he eivät halua. Mutta kouluttamisella sekin helpottaa. Chowchowt myös kuulemma oppii tyypillisesti tosi nopeasti sisäsiisteiksi.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ilmeisesti juuri näin, Muhku taisi haukahtaa vain pari hassua kertaa koko viikon aikana ja silloinkin vain yksi VUHH (jänikselle) per kerta. Tuon paikoilleen istumisen tunnistan kyllä jo viikon perusteella :----D Jos Muhku ei halunnut siirtyä eteisen oven edestä, hän ei myöskään siirtynyt. 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010