Jos osaisin piirtää, voisin tehdä silloin tällöin postauksia sarjakuvamuodossa. En osaa, mutta onneksi muut osaavat. Malvolio laittoi linkin piirtämäänsä kuvaan ja kysyin lupaa saanko julkaista sen täälläkin. Jos olisin sarjakuvien sankaritar (sukkahousuissa :D), haluaisin hahmoni näyttävän tältä.


nelliinapiirros1

nelliinapiirros1

Kuvan vuoksi aloin aamulla etsimään punaista vyötä mekon kaveriksi, mutta ne pirulaiset ovat tehneet jonkun ihme katoamistempun talven aikana! Olen taas laittanut jotain "varmaan säilöön" hmpf.

Kommentit (10)

1/10 | 

Oi! Toi kuva on kyllä aivan mahtava! Siitä tulee mieleen ehkä hieman ilkeä kuningatar, mutta blogiasi seuraillessani voi kuka tahansa ymmärtää että sinä luonnollisena ilkeänä on mahdotonta! :D

mmillie
8/10 | 

En aluksi perustanut blogistasi ihan siitä syystä, että pukeutumistyylimme ovat niin erilaiset. :D Eli yleensä luen samanhenkisiä blogeja. En kuitenkaan perehtynyt paremmin blogisi sisältöön, ajattelin vain, ettei ole ehkä mun juttuni. Nyt vasta vähän aikaa sitten luin muutaman postauksesi ja jäin heti koukkuun! Kirjoitat hyvää ja pirteää tekstiä ja vaikutat muutenkin ihanalta persoonalta. Tällaisia blogeja on ilo lukea! :)

9/10 | 

aivan ihana! ^^ Pitäis itekkin tehdä enemmän postauksia piirtäen, kun kerran se taito itseltä löytyy : )

M
10/10 | 

Musta tuntuu että ainakin yksi punainen vyösi löytyy Hatanpäältä/Vihilahdesta eräältä laitapuolen kulkijalta, joka kuusien alla joka yö nukuskelee. Aamuisin koiran kanssa lenkkeillessä pitää aina tiirata näkyykö jossain punainen vyö. Se meinaan paistaa kauas ja on ihan uusi - hyvä "extra spice" muuten niin nukkavieruun olemukseen. Ja taitaapa vielä olla kiiltäväpintainenkin! ;D

No hyi minua! Kuva on ihana <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu