Tulevana lauantaina 13.4. klo 10-16:00 Tampere-talossa järjestetään UPEE second hand -tapahtuma. Minulta kysyttiin haluaisinko lähteä mukaan tapahtumaan kirppismyyjäksi ja halusinhan minä. Sain myyntipaikan tapahtuman puolesta, ja nyt on mekkorekit möyhittynä ja mekot silitettynä valmiiksi lauantaita varten. 

UPEE:

UPEE second hand on uusi ekolifestylen tapahtuma, joka yhdistää kestävästä kulutuksesta kiinnostuneet ihmiset ja alan toimijat yhden päivän ajaksi! UPEEsta löydät mm. yli 50 myyjän kirppiksen, tunnettujen suomalaisten brändien ystävämyynti- ja pop up pistetä, second hand -putiikkeja, kantaaottavia kampanjoita esittelemässä toimintaansa sekä koko päivän mielenkiintoisia puheenvuoroja kestävän kulutuksen teemoista.

Tule tutustumaan kestävän kulutuksen eri mahdollisuuksiin, tekemään löytöjä ja rakentamaan kanssamme kestävämpää huomista!

Tapahtuma on maksuton ja esteetön.

Mitä minä myyn: 

Olen valikoinut myytäväksi nimenomaan mekkoja, hameita ja korkkareita, eikä minun kirppispöydästäni välttämättä kannata tulla etsimään Adidaksen huppareita. Yhdet glitter-tennarit löytyy! Joten jos olet M-L kokoinen tai pitkä, ja jalkasi on n. 40 kokoa, kannattaa etsiä minut kirppisalueelta :)

Tässä muutamia kenkäfiilistelyjä, joita laitan myyntiin. 

Yritin valikoida myytäväksi merkkituotteita ja muita laadukkaampia vaatteita, eli perus euron ja kahden juttuja en ota mukaan. Ne nakkaan yleensä paikalliselle itsepalvelukirppikselle. Mekkorintamalla tarjolla on Ivana Helsinkiä, Tommy Hilfigeriä, Benettonia ja Tara Jarmonia sekä tietysti vintagea. 

Tervetuloa!
 

Kommentit (8)

Vierailija
2/8 | 

Saako toivoa, että pistät tapahtuman jälkeen kuvia mekoista, jotka lähtivät ja vaikka pienen tekstin joistakin yksilöistä miksi ne eivät kaappiisi enää sovi? Kerrot usein löydöistäsi ja hankinnoista miksi ne ovat sinulle päätyneet ja mikä niissä viehätti. Olisi mielenkiintoista tietää myös millä perusteella teet luopumiset.

Jocelyn^
3/8 | 

Eiiiiiiiiiii!! Juuri minun kokoista ja näköistä vaatetta ja kenkää, mutta tulen Tampereelle vasta viikon päästä. :'(

Vierailija
4/8 | 

Onko mahdollista ostaa sinulta vaatteita internetin välityksellä jos ne eivät mene tapahtumassa kaupaksi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010