Nyt kun omasta pinkkiöverikaudesta alkaa olla riittävän kauan aikaa, huomaan selvinneeni pahimmista traumoista. Ainakin siitä päätellen, että hypistelen silmät säihkyen kaikkea vaaleanpunaista. Tosin hypistelyn kohteena ovat hieman erilaiset vaatekappaleet kuin silloin 15 vuotta sitten. Olin ihan varma, että en koskaan enää lähde vaaleanpunaisen kelkkaan, mutta luulin väärin. Takkini on tehty käännettäväksi.

Vaaleanpunaisen ollessa yksi kauden trendiväreistä taattua on se, että kaupoista löytyy kauniita vaatteita kyseisessä värissä. Ja nimenomaan aikuisille suunnattuja vaatteita, ei Hello Kitty napapaitoja. Tämä vaaleanpunainen kauniisti laskeutuva mekko on Lindexiltä.

Pieni baskeri on tamperelaisen salonkiompelimo Hironian mallistoa. Se pelastaa huonot hiuspäivät, kun hiukset ovat täynnä hattivattikarvoja. Baskeri on kuin hämäyslintu, se vetää huomion itseensä ja kuontalo sen alla on ihan yhdentekevä.  

Läksin pitkästä aikaa liikenteeseen kunnon piikkikoroilla, ja se oli suuren luokan fail. Alkoi jo iskeä kuolemanpelko kun tuntui joka askeleella siltä, että en oikeasti pysy pystyssä ja nilkat vääntyvät miten sattuu. Hemmetin talvi ja matalakantaiset turvakengät, joudun joka kevät opettelemaan uudelleen korkkareilla kävelyn :D Ja toki nämä korot ovat vaurioituneen nilkkani sietokyvyn rajamailla, mutta en millään raaskisi laittaa näitä kirppikselle! Yhdeksän sentin korot ovat vielä peruskauraa mutta sentti siihen päälle ja sitten alkaa jännitysnäytelmä. 

Kommentit (1)

MariaHK
1/1 | 

Hei millanen kiinnitys tuossa hatussa on? Tekeekö Hironia hattuja vain tilauksesta, vai onko heillä myyntiä esim. messuilla tai muissa myyntitapahtumissa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010