Kävin tänään Habitaressa ihastumassa vähän joka toiseen standiin. Oli kertakaikkiaan kivat messut ja vielä paremmaksi muuttuivat kun lopulta tajusin että Messukeskuksessa oli samaan aikaan myös Antiikki, HifiExpo, ValoLight ja monta muuta aiheeseen liittyvää tapahtumaa. Laitan tähän kuvia asioista jotka inspiroivat eniten, jospa niistä olisi iloa muillekin. 

Muutama must have -asia sieltä tallentui mieleeni, jotka pitää hankkia kotiin. Messuosastoilla oli usein ostomahdollisuus, mutta en nähnyt paljon järkeä lähteä kantamaan takorautaisia penkinjalkoja valtavan messuosaston läpi. Posti saa tässä tapauksessa kulkea. 

Tässä Habitare minun kameranlinssini läpi: 

Minulle ihan must oli Laitalan osasto. Tässä yläpuolella taidonnäyte Laitalan puisen tuolin koristeluista. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta fiilistelin muutenkin todella kauniita puisia kalusteita ja koriste-esineitä. Puu näyttää todella raikkaalta esimerkiksi syvän turkoosin seinän parina. 

Alueella voi tehdä inspiraatiokierroksen lisäksi ihan konkreettisia ostoksia, mikä on mielestäni tosi kiva lisä messuvieraan kannalta. 

Kukaan ei ollut kertonut minulle, että osana Antiikkia oli valtava vintagevaateosasto. Siinä vaiheessa totesin että jaahas, heippahei sisustus ja tervetuloa vintage! Vintagevalikoima oli täys kymppi. Messuille oli valikoitunut melkoisia helmiä, jopa siinä määrin että minulla alkoi olla valinnanvaikeuksia. Vintagea harrastavat tietävät, että tämä ei yleensä ole se ongelma, vaan se, ettei löydä mitään kiinnostavaa. 

Antiikkiosastolla oli myös paljon retroa, funkkishuonekaluja ja vintagekoruja, joten jos sellainen kiinnostaa niin älä missään tapauksessa jätä tätä hallia väliin. 

Sokerina pohjalla vielä ArtHelsinki. ArtHelsingin alueella oli suureksi ilokseni näytillä Katja Tukiaisen töitä. Olen vahvasti sitä mieltä, että Katjan pitäisi painaa kuviaan myös kankaisiin. Upean överit ja satumaiset hahmot voisivat ilomielin seikkailla takkini selässä, tai hameeni helmassa.  

Ps. Habitare on sunnuntaihin asti käynnissä, joten vielä ehtii. 

Kommentit (3)

Anonyymi-Ansku
2/3 | 

Huh, olipas omaan makuun sopiva kattaus kuvia! En löytänyt millään vinkkiä tekstistäsi tai kuvista, saati googlen avulla, että mikäs on tuon takorautajalkaisen puupenkin valmistaja?

Vierailija
3/3 | 

Samanlaisia takorautaisia penkinjalkoja ja jotain muitakin takorautatuotteita on myynnissä Kangasalla Nihtilän puutarhalla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011