Pienillä asioilla saa yllättävän paljon aikaan. Kun miettii asustamista, on ihan mahdollista asustaa muutakin kuin itsensä. Voi asustaa myös käsilaukun. Tämä musta samettiveska ei näytä yksinään juuri miltään, se on hyvin eleetön. Mikä on toki hieno piirre sekin, jos muu asu on kermakakku. Mutta jos kaipaa hieman viehkompaa veskaa...

Kaunis ja herkkä rintakoru on helppo kiinnittää kangaslaukun kylkeen. Tähän tarkoitukseen käy mikä tahansa neulalla toimiva rintakoru tai vaikka hiuskoriste, niissäkin on usein neula mukana. Hakaneula on oiva apu, jos kauniista hiuskoristeesta ei löydy neulaa omasta takaa. 

Musta käsilaukku muuttui hetkessä vintage-tyyliseksi, eikä se vaatinut kuin yhden rintakorun. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu