Ikävä kyllä meidän pikkuruiseen kippoon jota autoksikin kutsutaan ei mahdu Pohjanmaan kirppisten kaikki antiikkikalusteet, joten kesälomareissun tuliaiset jäivät aika vähäiseksi. Mutta vaikka tämä esine on pieni, se on harvinaisen nätti ja sitäkin kätevämpi. Se on munakello. Löytyi Raumalta putiikista nimeltä Lumo.Tämä Zassenhausin turkoosi magneetilla jääkaappiin kiinnittyvä järeä retro 55 minuutin munakello tuli tarpeeseen, sillä kyseinen vekotin on kotikokille varsin hyvä apuri. Tähän asti olen pelannut kännykän hälytyksillä, mutta enää ei onneksi tarvitse. Magneettikiinnitys on tosi jees, näin apuväline on aina oikeassa paikassa. Irralliset munakellot hukkaisin aivan takuuvarmasti parissa päivässä.


Ps. Elvis-fani, jaa mää vai.

Kommentit (1)

Milja

Ostin punaisen Zassenhausin Keittiöelämää-liikkeestä aikanaan, mutta siinä oli se ongelma, että se pirisi liian hiljaa ja liian vähän aikaa, jotta olisin havahtanut ääneen. Myin sen kirpparilla. Nätti on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat