Valehtelin sunnuntain postauksessa, että muka hillitsin itseni täydellisesti Designtorilla. Tai no oikeastikin hillitsin, mutta se ei suinkaan ollut vapaaehtoista. Setelit nimittäin olisivat lentäneet lompakosta 2OR+BYYAT myyntipöydässä alta aikayksikön, jos tämä kyseinen pikkulaukku ei olisi ollut loppuunmyyty. Mustana. Halusin sen nimenomaan mustana, vaikka hypistelin kaihoisasti harmaatakin. Siskoni, tuo järjen ääni vierelläni, painotti kuitenkin että älä osta sinne päin olevaa, vaan ainoastaan täydellisen tuotteen. Pyh. Mutta oikeassa oli, harmaa jäi pöytään ja mustaa kaivaten kipitin murjottamaan autoon ja selaamaan nettikauppaa. Out of stock! Argh! Ei sitten.


Pieni tilaihme olisi ollut täydellinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (21)

Tuulinna
1/21 | 

Voi olla jo myöhäistä, mutta nyt niitä näyttäisi taas olevan nettikaupassa! :D Oli pakko mennä itsekin kurkkimaan, sillä näin tuon viikonloppuna jollain käytössä ja kiinnitin heti huomion että kuinka kivannäköinen olikaan!

Tuulinna

Eih, se olikin tummansininen mitä on vielä jäljellä! Tosin mun mielestä aina parempi kuin musta ;)

jep
2/21 | 

Mun mielestä nämäö yhyy, olisipa kiva saada tällainen ja perään jee, sain tän postaukset on jotenkin noloja. Miksei voi vaan pyytää suoraan ko. tuotteen valmistajalta ym. ja olla kirjoittamatta siitä blogissa? Vai vaatiiko tavaran toimittajat sitä?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ehm what? Olin o s t a m a s s a laukkua kyseiseltä merkiltä, mutta se on l o p p u u n m y y t y eli sitä ei saa enää. Oikeasti, mua semisti loukkaa tää kommentti. Mistä lähtien jengi on tullut näin kyyniseksi, ja toisekseen koska minä olisin bloggaajana ikinä antanut aihetta tälläiselle kommentille.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Janika

Voi luoja mitä "järjen" juoksua äsköisellä kommentoijalla... Jos näkee bloggaajan jokaisen lauseen sisällä jotakin mätää ja kaksinaamaista, niin ehkä kannattais jättää blogien lukeminen sellasille, jotka ARVOSTAA kirjoittajia.
Mutta siis kivasöpö laukku, toivottavasti löydät sen vielä jostakin omaa asua koristamaan :)

jep

Joo, ehkä hieman jyrkästi esitetty, mutta tätä oikeasti esiintyy paljon blogeissa. Aina ei tarvitse vetää kateus-korttia esille (siis tarkoitin tuota yhtä kommenttia), asia voi ärsyttää ihan muuten vaan.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

jep: lähinnä se, että vaikka jotkut bloggarit tekisivät kinuamispostauksia, kaikki eivät tee. Minä en tee. Ostan haluamani tuotteet heti (kuten olisi ostanut tuonkin, jos sitä ei olisi myyty loppuun torilla), ei todellakaan riittäisi kärsivällisyys eikä moraali alkaa kirjoittelemaan vihjailevia postauksia tavaroiden perään.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Viivitys
4/21 | 

Voih, eksyin tonne nettikauppaan ja siellähän oli vaikka mitä kivaa! Ja kaikki, joita klikkasin tarkempaan tarkasteluun: out of stock! Voihan epäreiluus ja huono tuuri! Tuliskohan niitä joskus lisää..
Ja olipa tökerö, jopa melkein huvittava tuo eräs kommentti! Mun mielestä olisi sitä paitsi ihan fine, jos vaikka haluaisivat sinua laukulla muistaa. Vaikka tosiaankaan et mihinkään sellaiseen viitannut. Toiset jaksavat olla katkeria jopa lahjoista, joita toiset eivät ole saaneet :o)! Hupaisaa!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Joo niinpä. Ainakaan Yat ei sanonut että tuota laukkua olisi tulossa lisää, kun kertoi että mustia ei enää ole :( Tuun melkein surulliseksi tuollaisista kommenteista, koska en satavarmasti ole koskaan antanut aihetta sellaiseen, olen varmasti yksi suoraselkäisimpiä kaupallisia bloggareita mitä on, ja aion sellaisena myös pysyä. Ei tarvi lukijoiden käyttää täällä aikaa miettimiseen että onko bloggarilla joku piiloagenda tai piilomainostus meneillään.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ronja
5/21 | 

Äääh kurjaa kommentointia. Musta dä sanoit ton täällä niinku oisit jollekkin frendilles surkutellut huonoo tuuria.
Mut mä pidän peukkuja että tulee uudestaan tuotantoon :)

Oobeli

Tämä osuu vähän ikävästi postauksen teemaan mutta törmäsin juuri näihin samoihin sukkiksiin eräässä blogissa ja valitettavasti niiden yhteydessä myös tekstiin "not available" :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012