En saa tarpeekseni tästä meidän pergolasta näin syksyisin, joten palataan siihen vielä kerran kun löysin vihdoin puutarhajuhlavaloiksi nimeämäni lamput. Olen etsinyt juhlavaloja jo vuoden verran, ja nyt tuli ihan sattumalta pakkaus eteen... Minimanissa? Mikä se Ideaparkin toinen vastaava sekatavarakauppa oikein on, tuli oikosulku. Airamin ledvalot ovat perinteisen hehkulampun näköisiä, mutta kupu on muovia. Niitä voi pakkausselosteen mukaan käyttää sisällä ja ulkona, meillä ne ripustettiin ilman muuta ulos. Lamput toimivat sähköllä, mutta meillä on pergolassa sähköt joten tämä ei ole ongelma.

Kuten näkyy, tämä meidän pergola on kasvanut melko tuuheasti umpeen, joten valoja siellä illan hämärtyessä kaivataankin. Käytännöllisyyden lisäksi pallovalot näyttävät mukavan tunnelmalliselta, juuri sellaiselta että tekee mieli kääriytyä villatakkiin täkkiin ja juoda iltatee ulkona. 

Ensi vuonna laitetaan uusiksi pergolan kalusto, pöytätilaa tarvitaan paljon enemmän ja haluan tummasävyiset kalusteet muutenkin. Sellainen tietynlainen patinoituneen näköinen kalusto tuskin löytyy ihan helpolla, mutta onhan tässä koko talvi aikaa metsästää. Valkoisille koukeroisille kalusteille on jo varattu paikka pienestä paviljongista, kunhan löydetään sille pysyvä paikka pihasta.

Kommentit (6)

varjosudenhetki
1/6 | 

Noi on just sellaiset puutarhajuhlavalot! Elokuinen hämärä ilta, muutama hyvä ystävä ja tonkka viiniä ja hyvää ruokaa. Ehkä joku tanssahtelee nurmikolla paljain jaloin. Ehkä tota ideaa voisi jalostaa jotenkin syksyisemmäksi, niitä lämpimiä vilttejä ja jotain kuumaa juotavaa ja helppoa syömistä joka ei jäähdy liian äkkiä. : D Nyt jäin tunnelmoimaan, kiitos!

Leena
3/6 | 

Ja vielä paremmannäköiset (minun mielestä) löytyy clasulta, annolta ja konst smideltä (nämä vimpat ovat kirkaskupuiset).
Mut valot on tarpeen ja kivoja kaikki nyt sysipimeällä!

susan
4/6 | 

Voi miten kaunista! Jos joku ilta hämärissä huomaat että joku istuu teekupin kanssa vilttiin kääriytyneenä tuolla, niin se oon minä, älä pelästy. :D (täältä on tosin sinne liikaa matkaa joten saatte olla rauhassa, älä huoli :D)
Ei vaan, teidän piha vaikuttaa niin uskomattoman monipuoliselta. Ajatella että tuollaista tonttia nykytaloihin ei kyllä koskaan varmasti saa. Nykytrendi kun on se, että omakotitaloonkin naapuri näkee suoraan sisälle. Kerrostaloasujana kadehdin kyllä vähän teidän pihaa, vaikka sen hoitaminen varmaan on suhteellisen työlästä. Mutta tuntuupahan varmasti tuplasti ihanammalta nauttia niistä hyvistä puolista kun niiden eteen tekee kovasti töitä. Mukavaa syksyä :)

-M-
5/6 | 

Löysin samantyyppiset valosarjat reipas vuosi sitten tokmannilta. Nämä ihanat lamput löysivät heti tiensä niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Minun lamppuni toimivat paristoilla ja niissä on myös ajastusmahdollisuus. Lempeän valonsa ansiosta toimivat myös pienen yövieraan yövalona (mm. mörkökarkottimena ja samalla vei myös koti-ikävän).. Vielä jos saisin noin mahtavan pergolan! Ensi kesälle pakko aloittaa terassiprojekti...

Lissu
6/6 | 

On aivan ihana pergola! Talon ja sun pukeutumisen tyylit on ihania. Sun blogit on parhaat ja pysyny mielenkiintoisena ja hyvänä monta vuotta mitä oon tätä lukenut. Sun lapsikin vaikuttaa tosi suloiselta sen perusteella mitä täältä voi lukea ja nähdä. Nyt tuli tälläinen fani-tyttö -viesti. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011