Meillä on piharakennuksessa yksi ylimääräinen ympäri vuoden lämmin huone. Rakennuksessa on sauna ja siihen liittyvät tilat, mutta myös tosi kiva huone jolle ollaan mietitty käyttötarkoitusta. Se toimii ehkä parhaimmillaan kesähuoneena, vaikka on toki käyttökelpoinen myös talviaikaan. Ensimmäiseksi pitäisi kai alkaa etsimään maalia seiniin ja jotain materiaalia lattiaan, sillä tällä hetkellä huoneen seinät ovat vaaleanruskeat ja lattiassa on beige muovimatto. Ei ihan meidän näköinen tila siis. Tähän ei myöskään ole tarkoitus käyttää paljoa rahaa, vaan hoitaa pintapuolinen tuunaus pienemmällä budjetilla. Toisin sanoen meikäläisen unelmaprojekti.


Ongelmana on ollut nyt pitkään ideoiden puute. Koen jollain tapaa vaikeaksi sellaisten tilojen remppaamisen missä ei ole mitään alkuperäistä mihin tarttua. Beiget seinät ja beige matto ei ihan anna sitä tarttumapintaa. Eli ideointi pitää lähteä puhtaalta paperilta. Sitten löysin kirppikseltä huikean hienot vanhat rullaluistimet, mistä se ajatus sitten lopullisesti lähti.
Aloimme fiilistellä sellaista perinteistä retroa vanhaa jenkkidineria/oleskelutilaa Happy Days -henkeen, missä on metallikylttejä seinillä, vintagerullikset roikkuvat naulassa ja seinät ovat syvän petroolit. Rakennus itsessään on nostalgisen punavalkoinen ja todennäköisesti yhtä vanha kuin itse talokin (pesutilat ovat aina olleet siellä, kylppäri on rakennettu taloon vasta myöhemmin), joten sinne sopii retroilu oikein hyvin.

Koska kyseessä on tuollainen rento ajanviettopaikka, sen kanssa voi antaa lähteä lapasesta ihan niin paljon kuin haluaa. Nyt voisi sanoa sen perinteisen vain taivas on rajana. Jos saitte tunnelmasta kiinni ja teillä on linkata jotain aiheeseen liittyviä blogeja tai muita juttuja inspiksen ruokkimiseksi niin otan ilolla vastaan :)

Kommentit (8)

1/8 | 

Voi mikä piharakennus!! Unelmissa olis just tollanen joku vanha omakotitalo, jota pääsis vähän (vai paljon)? laittamaan ja puunaamaan. Etenkin just pihasauna olis niin täydellinen. Mistä tollasia löytyy? ;) Teidän koti on ihanan persoonallinen ja uskallatte rohkeesti käyttää värejä.

Meeri
2/8 | 

Meinaatteko pitää vanhan muovimaton lattiassa tai laittaa mahdollisesti jotain uutta muovimattoa sen päälle/tilalle? Onko itsestäänselvää kysyä, että löytyisköhän alta vanha lautalattia? :D

Katri L
3/8 | 

Meilläkin on harrastushuone piharakennuksen yhteydessä ja siitä on tarkoitus tulla man cave. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012