Jostain syystä punaisen ja harmaan yhdistäminen saa aikaa tonttufiiliksen. Mikäs siinä, tonttuillaan menemään vaan. Jos minulla olisi piha, ihan varmasti asettaisin puutarhaan pari tonttua töröttämään. Puutarhatontut ovat jotenkin herttaisia T: mummo.

l16
l16

Kuiva syksy = korkkarit aktiivikäytössä. Täydellistä. Taisin lisäksi valita siivekkäät Parikat tämän talven toimistokengiksi. Lumikinoksissa sitä raapustaa töihin jollain karvatossukoilla, joten on syytä olla pikkukengät vaihdokkaina.

l15
l15

Enää pari päivää halloweenkekkereihin jee! Tänään on pakko ommella asu lopulliseen kuosiin ja testata maskeja. Kaikkein eniten odotan Sakun maskeerausta. Siitä tulee todella hurja, jos vaan kaikki menee putkeen :)

Kommentit (11)

Elina

Mäkin taidan olla sitten mummo, koska tykkään myös puutarhatontuista. Meiltä sellainen löytyy parvekkeelta. :)

Nuo Parikat on iiihanat. <3

Onneksi punaisen ja harmaan yhdistely on erityisen sallittua, mitä lähemmäs joulukuuta päästään :)

Toimistokengät siivillä kuulostaa tosi hyvältä talven piristäjältä.

Kaisa

Meiltä ei löydy tonttuja.. sammakko ja Vilkas kyllä koristavat pihaa siilin seurana :D (Hmm... huomasin juuri että mulla on tuo sama takki ilman tuota helmaa <3 missäköhän se on? voisi ottaa käyttöön :D )

Maija S.

Hei! Yitin juuri epätoivoisesti löytää tietoa noiden Parikoiden koron korkeudesta, mutta ei löydy! Voisitko kertoa kuinka korkeat ovat? Ja onkohan niitä kahta eri mallia kun törmäsin sekä nimiin Lulu että Little Lulu? Esim. Brandoksella on parit näillä molemmilla nimillä ja eri hinnoilla, mutta en hoksaa itä eroa näillä sit olis. Kiitos superpaljon jos viitsit neuvoa Parikkaummikkoa :)

Superihanat kengät taas kerran! Sulta niitä vissiin löytyy "muutamat". :D Mulla harmaa+punainen tuo aina joulun/tontut mieleen. Oon muutaman kerran meinannu lähteä kotoa punaisella neuletakilla ja harmaalla paidalla, mutta käynyt loppujen lopuksi aina vaihtamassa johonkin muuhun. :D

Pee

Toimistokenkäsamis ilmoittautuu! tai no melkein, itselläni on mustat pronssisilla siivillä, rakastan! Mikään ei piristä ankeaa päivää töissä paremmin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011