Sattui osumaan H&M:n nettisivuilla silmään niin samanlainen mekko tuon minun Tiia Vanhatapio -mekkoni kanssa, että oli kerrankin aihetta legendaariseen pihistä&panosta -postaukseen.


o20

o20

Aikamoinen yhdennäköisyys vai mitä? Myrtle Wrap Dress ei ollut Vanhatapion nettisivuilla kallis sekään, tällä hetkellä kauniin silkkimekon hinta vain 115 euroa.

Kommentit (20)

syötteenlukija
2/20 | 

Moi,

nyt kun blogisi on muuttanut, on myös syöteasetuksesi muuttuneet. Ennen koko postaus tuli syötteenlukijaan, mutta nyt vain alusta lyhyt kappale.

Olisiko mitenkään mahdollista muuttaa tuota samanlaiseksi kuin ennen? Onkohan tuo asia vain jäänyt huomiotta vai onko siihen jokin syy?

Stella Harasek
3/20 | 

Hei, kanssabloggaaja naapuritontilta huutelee Nelliinan puolesta, että Olivian blogeista tulee syötteenlukijaan vain juttujen alku, koska toiveena on että lukijat jaksaisivat klikata itsensä ihan blogiin asti. Ymmärrän toki, että se on ärsyttävää niille jotka ovat tottuneet nauttimaan päivittäisen blogiannoksensa suoraan RSS-muodossa.

Kati
5/20 | 

Joku jo kommentoikin mutta olisiko mahdollista ladata vanhat bloggaukset välillä 22.12.-1.1. tänne kun näyttävät uupuvan?

syötteenlukija
8/20 | 

Joo, ehkä joidenkin mielestä on noin sitten parempi, koskaan ei voi kaikkia miellyttää.

Itse seuraan niin monia blogeja, etten tosiaan jaksa kaikkia juttuja klikkailla aina erikseen auki. Muista panostaa hyviin otsikoihin, niin tulee vielä jatkossakin joskus luettua juttujasi! :)

Anna-Kaari Hakkarainen
10/20 | 

Höpö höpö Riina, Tiian mekko on paljon hienompi ja sopii täydellisesti Nelliinalle. Ja Nelliina: tervetuloa vielä minunkin puolestani uudelle (mahtavalle) blogipaikalle!

Sannaaa
12/20 | 

Miksen saa lisättyä tätä bloggeriin että näkisin sieltä aina ku on tullu uus postaus :( se huutaa vaan jotai virhettä..

13/20 | 

on muuten samannäköinen! ja nättejä on molemmat, toi väri vaan saattais vähän riidellä mun kuparin tukan kanssa.

kiitos siitä linkistä, nyt toimii bloggerin lukemistotoiminto! :)

Miumiu
15/20 | 

Oivoi ihana ihana mekko. Paljon hienompi kuin tuo H&M mekko. Ja tuo hiusväri on kyllä täydellinen sulle :) Oikeastaan kaikki värit mitä sulla on ollut on sopinut. Se oranssi ja tää musta nyt..

Ää ikävä vanhaa blogia, tykkäsin siitä paljon enemmän kuin tästä. Kommenttisysteemikin on täällä outo ja ääh.. :/ En pidä muutoksista :D

Elisa
16/20 | 

HMllä piipahtaessani pisti silmään muutenkin, että siellä oli Vanhatapion mallistot tutkittu vähän turhan tarkkaan. Oli hiukan liian moni mekko kuin suoraan Tiian rekistä, kangasta myöten. Harmillista, mutta lienee ollut jo pitkään HMn tapa toimia tuo kopiointi.

17/20 | 

Oiii! Ihastelinkin jo tuossa vuoden 2010 koostepostauksessasi juuri tuota mekkoa. On kyllä aika kopio ;D

Aino
18/20 | 

Ärsyttää tollanen kopiointi ! Käyköhän tässä vielä samoin, kuin niille Minna Parikan kengille, jotka vedettiin kaupan hyllyltä sen adidasyhdennäköisyyden takia ? Ensi kesänä sinä kuljet ihanassa AIDOSSA mekossasi ja monet muut feikissä, eikä siviili-ihmiset huomaa eroa.. Inhottaa..

koiris
19/20 | 

Tässä taas tulee ilmi se, että monikaan meistä(kään) ei ehkä ole koskana edes nähnyt uota Vanhatapion mekkoa, eikä näin ollen voi mitenkään tietää että kyseessä onkin näinkin samankaltainen kolttu. Molemmat on ihan nättejä, enkä ketään kävisi syyttelemään H&M-mekonkaan valinnasta.

Tämä siis vastakommenttina nimimerkille "Aino", että ketä se nyt sitten inhottaa kun joku ostaa kaupasta mielestään nätin mekon päälleen. Kopioita on valitettavasti muotimaailma täynnä, eihän tuolla voisi muuta kuin oksennella kulkiessaan jos jokaiseen reagoisi.

MM
20/20 | 

Asiasta kuudenteen, lueskelen blogeja, jotka olet listannut sivullesi niin bloggerissa(?), id:ssa kuin täälläkin. Olivian sivuilla ei kuitenkaan ole kaikkia samoja blogeja kuin ennen. Tuleeko asiaan muutos vielä, vai joudunko itse kirjottelemaan niiden puuttuvien blogien osoitteet otsikkokenttään (sehän on tietty aika rankka homma ;))?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla