Minulla on historiani piikkikärkisten kenkien kanssa. 2000-luvun alussa muodissa olivat sukkavartiset kiiltävät saappaat, joissa oli kapea pitkä, Leningrad Cowboys -pitkä, kärki. On ihan selvä juttu että tuo kenkämalli imartelee aika harvoja, sillä jalka näyttää niissä sukselta. Makuja on toki monia, mutta itse pyörittelen aika vahvasti päätäni omille vanhoille valokuville :D

Meni yli 10 vuotta, että pystyin vilkaisemaankaan kapeisiin kärkiin. Nyt kuitenkin terävyys on alkanut viehättää uudelleen, sillä näissä nykyajan malleissa on luovuttu kärjen pituudesta. Tämän hetken kengissä on kyllä terävä kärki, mutta se kapenee äkkijyrkästi eikä kenkä näytä liian pitkänomaiselta. 

Tämä asuni alkuviikolta oli aikamoinen pitsiä pitsillä. Valkoinen hame on Zaran vanha, tuon mustan pitsitopin ostin San Franciscosta ja kengät ovat Mangosta. Nämä nykyajan lyhyet paitamallit ovat hameiden käyttäjän pelastus, ei tarvitse tunkea mitään vyötärönauhan alle.

Kommentit (6)

kukka
1/6 | 

Ei liity nyt teräväkärkisiin kenkiin, mutta haluaisitko tehdä jonkinlaisen postauksen hotellin valitsemisesta Lontoon reissulle. Kiitos blogista <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Se postaus olisi tosi lyhyt, älä vaan majoitu niihin budjettihotelleihin missä minä olen yöpynyt :D mutta sen sijaan voin suositella meidän edellisen reissun hotellia, oxford streetiltä kivenheiton päässä, hyde parkin nurkalla on Radisson Blu Sussex London, se oli tosi hyvä :) paikka oli ihan lyömätön, lähellä kaikke ja metro kulkee ihan vierestä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
2/6 | 

Eikö nuo kengät tunnu pahalta jalassa kun varpaat näkyy jäävän noin paljon kengän ulkopuolelle? Mulla on yhdet vastaavat missä varpaat jää näkyviin samanlailla eikä niillä pysty kyllä kävelemään.

Chenille
4/6 | 

Itsellä menee melkein sataprosenttisesti kaikki yläasteella kjäyttämäni muotivillitykset nykyisin inhotukset osioon. Teräväkärvikset korkkarit ovat siis edelleen itsellä no no listalla, samoin kuin ohuet huivit, trumpettilahkeet, maastokuosi ja haalarit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011