Tämä vanha vntagemekko on roikkunut rekilläni ikuisuuden, sillä en ole keksinyt miten jatkojalostaisin sitä. Mekon ongelma on se, että se on aivan liian pitkä ja ylipäätään liian suuri. Telttamaisuus ei sinänsä haittaa, mutta helmaan ei ole kiva kompastella. Kokonaan mustassa mekossa telttamaisuus on myös makuuni vähän liian raskas, eli ajatuksenani oli keventää yleisilmettä. En kuitenkaan halunnut alkaa leikkaamaan mekkoa uuteen uskoon, joten tein pienen pikafiksin.  

Tässä mekko ennen-kuvassa: 

Joskus pieni korjaus saa aikaan suuren muutoksen. Tässä tapauksessa ratkaisin helman pituusongelman yhdellä kuminauhalla. Venytin n. 40cm mittaisen kuminauhan äärimmilleen keskelle eteen pystysuoraan, mekon nurjalle puolelle. Ja sitten ompelin sen venytettynä mekkoon kiinni. Tadah, rypytys lyhensi helmaa juuri sopivasti ja mekon helmaan tuli ihanaa keveyttä laskoksista. 

Yksi ommel - yksi kuminauha.

Joku on muotoillut tämän valtavan perhosen mekkoon käsipelillä paljettinauhasta! Kaikki ompeleet löytyvät nurjalta puolelta. On mahtanut olla hommaa...

Kommentit (7)

vasta
1/7 | 

Youtubessa aina video johtaa toiseen ja tänään sieltä tuli vastaan video, josta ajattelin että tämä pitää linkata Nelliinalle (En tiedä mistä se ajatus tuli, mutta sun postaus käynnistä kyseisessä kaupassa kiinnostaisi :D). Vloggaaja kertoo siis käynnistään kaupassa, joka toivottavasti on myös sun tulevan (milloin ikinä se onkaan) Amerikan matkan matkaohjelmassa. Tuotteet maksavat maks. 1,75 dollaria kappaleelta. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta joskus asiat ovat. Tutki asiaa, jos ja kun matkahammasta alkaa kolottaa. :)  

Video: https://youtu.be/rfs9vdUKzSs

https://www.yelp.com/biz/family-thrift-outlet-fort-worth

katika
2/7 | 

Upea! Katsoin ensimmäisen kuvan kohdalla, että olisi ihanan näköinen yöpaita. Lähikuvista näkyivätkin sitten nuo paljetit... Nämä on sellaisia vaatteita, joita kokeillessa saattaisin kirpputorilla miettiä, että tästä voisi saada tuunattua jotain mielettömän hienoa, mitta jättäisin ostamatta kun hyviä ideoita ei tulisi heti mieleen. Täytyisi antaa ideoille aikaa!

atomi
3/7 | 

Heh hauskaa että sun perhoskammo ei yllä perhosaiheisiin vaatteisiin! Tyttäreni pelkää hysteerisesti perhosia eikä suostuisi kuunaan pukeutumaan mihinkään perhoskuosiin, niin kauniita kuin perhoset ovatkin. niin siis olihan sulla perhoskammo..? Vai ilvoksuitko sä jotakin muita öttiäisiä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011