Eilinen kului sujuvasti pikku road tripillä Turussa siskon kanssa. Hauska miten reilu 100 kilometrin matkalla ehti kokea säätiloja aina myrskyävästä sateesta mielettömän kauniiseen auringonpaisteeseen ja upeaan sateenkaareen heinäpeltojen yllä. Pakko rakastaa Suomea.

Turussa meitä tervehti myllertävät pilvet, ikuistin kävelykadulta palan taivasta.


a13

a13

Siskoni taas ikuisti minun rennon matka-asuni eli Ginan ponchon ja Minnetonkan hapsuttimet.


a14

a14


a15

a15

Kuvan perusteellakin jo busted :D meillä oli 10 minuuttia aikaa koluta Zara, tuo Tamperelaisille oi niin harvinainen herkku, ja bullseye: tummat farkkushortsit! Kiitos Turku, oot ihana. Laitan kuvaa kaivatusta syysuutuudesta vaatehuoneessani heti kun pystyn pukemaan ne ylleni. Tuo uusi kuvani lantiolla sanoo että kiitos ei farkuille tällä hetkellä, auts.

Kommentit (9)

1/9 | 

Shiet! Olin itsekin eilen koko päivän kaupungilla, ihme ettei törmätty!

Tuo on ihana tuo sun poncho, mistä?

Täydellisen värinen.<3

Ja mahtaako noissa kengissä olla korkoa? :)

Gigi Anyway
3/9 | 

Voi elämän ihastus noita sun saappaita. Ja ponchokin vielä. Ei voi sanoa kuin *puhekupla ja punainen sydän*

7/9 | 

Ette vaan Hansa-kauppakeskuksessa käyny? Muistaakseni siellä oli tuo Zara-myymälä. Itse olin Turussa shoppaamassa tänä kesänä. Matkaan tosin tarttu vaan rintaliivit ja uusi huulipuna. Meijänkin matka oli säältään mielenkiintoinen. Yhdessä vaiheessa oltiin ukkosmyrskyn keskellä ja kohta aurinko paistoi niin kauniisti kera sateenkaaren. Kans ajettiin siellä peltojen keskellä. Turku on kyllä kieltämättä ihana paikka!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012