Poikettiin eilen Helsingissä, joten siksi nasukuvan taustana jotain muuta kuin turkoosi lipasto tällä kertaa. Vihreä pitsimekko on Lindexin uudesta Party Perfect -mallistosta, ja se on PR-lahja. Oli hauska hypätä Helsingissä junasta kun samantien silmien edessä oli valtava mainostaulu missä Penélope Cruz hymyilee samainen mekko yllään :D


Koska eilen oli aika kauhea nöhrösadekeli, laitoin jalkaan korkkarien sijaan sirot Melissan citykumisaappaat. Ostin nuo pari vuotta sitten Liverpoolissa, kun jouduin järkyttävän rankkasateen yllättämäksi kesken kaupunkikierroksen ja kangastossuni kastuivat minuutissa niin läpimäriksi että olisin saletisti sairastunut johonkin tappotautiin jos olisin jatkanut niillä. Eikä siinä, joskus hätäostos voi olla hyvä ostos, noille on ollut paljon käyttöä työmatkoilla.

Öhm.


Siinä missä minä ja kaksarini sukellettiin rahkapurkkiin, Saku innostui jostain ihan muusta.Liikkiksen puolella pieni maininta miksi ei välttämättä kannata osua samaan junanvaunuun meidän kanssa. Kiivas keskustelu kuuluu asiaan, kun me kaksi päästään saman sääntökirjan ääreen.

Lausahdus Sorry I can`t, I have roller derby alkaa olla käsiintuntuvan todellista nykyään. Nimimerkillä mitä teen parhaillaan:


*huomatkaa mahtavat sukkahousut! Ne on uudet!

Seinäjoki on tulossa kylään, ja meidän pikkuiset ottavat kohta yhteen seinäjokisten kanssa Hakkarin parketilla. Bench coachina minua jännittää vähintään yhtä paljon kuin pelaajia.

Kommentit (11)

Magic-
1/11 | 

En malta odottaa, että pääsen johonkin Lindexiin hypistelemään ja sovittelemaan noita Party perfect asuja, koska mainoksissa ne näyttävät ainakin todella ihanilta! Ja mekko sopii kyllä sinulle tosi hyvin.

Henni
6/11 | 

Hih yllätyin Oulun Hevimestan vessassa kun oven lukuisien tussikirjoitusten seasta pilkisti 'Tampere Rollin hos -tarra!

Ninariina
7/11 | 

Arvasin, että kannattaa lukea blogiasi, kun olo on flunssan takia nuhruinen ja tuntuu, että kaipaa jotain kaunista ja piristävää. Ihana mekko, sopii sulle hyvin! Ehkä tänä keväänä saan aikaiseksi ommella pitsimekon jostain noista monista odottavista kankaista.

Sohviperuna
11/11 | 

Äh, kai se munkin on sitten *pakko* kokeilla tuota aaverahkaa, kun niin sitä hehkutat! :D

Hauskaa vappua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011