Tänään tiistaina klo 21 alkaa Yle TV1:llä vuoden 2017 versio Pikku Naisista. Kolmiosainen minisarja perustuu Louisa May Alcottin kirjaan, joka on yksi ikisuosikeistani. Neljän sisaruksen kasvutarina on samaan aikaan riemastuttava, haikea ja vaikea. Olen aidosti vähän sanaton näiden lempikirjojeni kohdalla, tuntuu siltä ettei mikään kehu ole tarpeeksi. 

Sarja löytyy myös Areenasta, jos ei ennätä television ääreen tunnin päästä. 

Ps. en malta odottaa, että pääsen lukemaan tämän kirjan omalle tyttärelleni. Hänen vain täytyy kasvaa vielä muutama vuosi. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010