Poikkesin vanhan työporukan pikkujouluissa lauantaina ja ajattelin että kun sitä kerran pikkujoulut on, niin kimaltaakin saa vaikka kotijuhlat olivatkin kyseessä. Aina pitää käyttää hyväkseen hetket jolloin voi pukea ylleen jotain erityisen säihkyvää. Tällä kertaa valitsin itse tekemäni paljettimekon. Mekon paljetit ovat mattapintaisia, joten se hehkuu vähän himmeämmin kuin perinteiset peilipintaiset paljettimekot.Hopeinen hiekkalakka on Lumenen viime talven valikoimasta ja kaulakoru Glitter (saatu).


Minna Parikan Drip Clutch on juuri sopiva iltalaukku, sillä sinne mahtuu paljon mutta se on kuitenkin vielä näppärän kokoinen. Koen aina suurta tuskaa iltalaukkujen pakkaamisesta kun mukaan pitäisi saada vaikka mitä "tärkeää", mutta silti ei viitsi roudata mukanaan perunasäkkiä. Kaverin mies on nimennyt naisten jättikokoiset nahkalaukut perunasäkeiksi, ja ainakin painoluokaltaan minun käsilaukkuni yleensä osuu tähän kategoriaan :D Siis mitkä hartiakivut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Katar

Itse en ainakaan kanna mukana meikeistä kun puuterin, peitevoiteen ja huulipunan. Mielestäni muun meikin täytyy olla sellainen, että se pysyy koko illan.

Olisikin kiva nähdä sun juhlalaukun sisältö! Itsellä sama ongelma, että aina pitää olla mukana kaikenlaista tärkeää, joita ilman illasta voi tulla katastrofi, just sinä iltana tietenki sukkahousuihin tulee silmäpako ja perunasäkki tu tö reskuu, kaikkeen täytyy varautua. Sitä laukun uudelleenpakkaus-tetristä baarin vessan märällä pöydällä tai pöntön kannen päällä harrastaessani sitten aina mietin, että olenko hullu vai hullu kaikkien roinieni kanssa. Onko muillakin koko meikkipussi ja maailma mukana vai onko ne muut vaan niin esim. nättejä ettei meikkiä tarvi lisätä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011