Poikkesin viime perjantaina työpaikan pikkujouluissa moikkaamassa työkavereita taas pitkästä aikaa. Meidän koko perhe oli minilomalla hotelli Tammerissa ja pikkujoulupaikkana oli Jack the Rooster, joten tien yli oli helppo kipaista. Tällä kertaa puin ylleni mustan perusmekon ja vedin asusteissa överiksi. Perusmekko tosin osoittautui kauheaksi virheeksi, sillä se oli niin sähköinen että hiukseni leijuivat kehänä pään ympärillä ja mekon kellohelmat puolestaan liimautuivat sukkiksiin. En ole aiemmin huomannut tätä ongelmaa sillä olen aina käyttänyt alla kevyttä tyllialushametta, mutta jätin sen nyt pois laukusta tilanpuutteen vuoksi.

Päkiät huusivat tuskissaan Stylesnobin leopardikorkkareissa, mutta siitä huolimatta oli ihanaa käyttää pitkästä aikaa piikkareita. Korkkarikestävyyteni on hieman alentunut, mutta kyllä se tästä. Harjoituksen puutetta.

En tiedä mistä sain päähäni napata mukaan tuon 2000-luvun taitteessa kovaa huutoa olleen pitkän helminauhan, mutta se olikin yllättävän hauska täysmustan mekon kanssa. Näitä helminauhoja oli silloin kaikissa mahdollisissa väreissä ja niitä käytettiin aina kun lähdettiin ulos. Minulla taisi olla myös vihreät Vero Modan helmet, mutta olen säilönyt vain tämän luonnonvalkoisen.

Kommentit (12)

pulla
1/12 | 

Siis kosteusvoide laitetaan sukkahousujen päälle?? Vai ymmärsinkö ihan väärin?

Katar
2/12 | 

Oisko sulla antaa vinkkiä mistä voisi saada semmoisia vähän lyhyempiä tyllialushameita. Minulla on kyllä fiftarimekkooni sopiva hell bunnyn tyllialushame, mutta koska fiftarimekot ovat vähän pidempiä kuin arkikäytössä olevat mekkoni, ei se käy niiden kanssa ollenkaan. Hell bunnylla oli kyllä lyhyempikin versio, mutta se ei käynyt perusmekkojen alle ollenkaan. Mekko ei laskeutunut kivasti päälle.

Eli arkisempaan käyttöön tyllialushame hakusessa joka sopisi ihan perusmekkojen alle.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

minun lyhyt hameeni on (hämmentävää kyllä) Lindexiltä, mutta se on jo vuosia vanha. Luulisin että eBaystä löytyy ihan mitä vaan, eli sieltä lähtisin katsastamaan ensimmäisenä, esim hakusanalla Short Petticoat löytyy heti vaikka mitä. Tyllialushame tosin on maailman helpoin tehdä myös itse, tylli on niin halpaa kun olla voi :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

3/12 | 

Niksipirkkavinkki sähköisten hameenhelmojen taltuttamiseen:

Kun olet pukenut sukkahousut päälle, levitä reisiin kosteusvoidetta. Kokeiltu on ja toimii! :)

L
4/12 | 

En kyllä muista tuommoista helmitrendiä, mutta nythän helmet ovat taas trendikkäitä.

5/12 | 

Mikä juttu tää on, mullakin on korkkarikestävyys ihan amatööriluokkaa nykyään :D Päkiät huutaa hoosiannaa ja varpaat on ihan solmussa. Onkohan nää näitä "tää on tätä kun ikää tulee" juttuja...

kurohime
6/12 | 

Kosteusvoidetta tai baby lotionia!
Japanittaret vannovat babylotionin nimeen;-)
(paitsi, Japanissa tietysti myydään ihan tähän tarkoitukseen sopivaa "eleGuard"- suihketta...)

Sanjana
8/12 | 

Oo helmet :D oli niiin kova juttu ainaki meidän lukiossa joskus 08 suurinpiirtein :D oli niitä kyllä muutenki katukuvassa sillon, ja kaupoissa. Taitaa vielä olla tallessaki useammat.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011