Kun koko netti on pullollaan Linnan juhlien pukuloistoa, on hyvä tunkea väliin OMA juhla-asunsa. Onhan nyt pikkujoulut kuitenkin melkein yhtä hyvät kekkerssonit haha :D Meinasin saada hermoromahduksen torstai-iltana, kun en löytänyt mustaa korsettitoppiani mistään. Oli tarkoitus pukea kyseinen vaatekappale itse tekemäni kuparihameen pariksi. Vaihtoehdoksi jäi lopulta joko käydä paniikkitoppiostoksilla tai pukea jotain muuta. Valitsin jotain muuta ja etsin edelleen sitä god damn toppia räyh!

Koska toimin vähän kuin emäntänä, ajattelin, että perinteinen punainen on passeli väri. Hennesin Garden Collectionin pyllerömekko on periaatteessa itse pikkujoulu, joten se ylle ja sillä selvä.


c10-434x1024

c10-434x1024

Jalassa olivat kenkäjoulukalenterissakin esiintyneet punaiset SixtySevenin kiiltonahkakorkkarit ja jossain vaiheessa yöllä vaihdoin ballerinoihin kun jalat sanoivat sopimuksen irti n. 7 tunnin korkkarikipittelyn jälkeen. Olen  nykyään äärimmäisen fiksu naisihminen ja kannan mukanani vaihtokenkiä, jos tiedän illan olevan pitkä.

No se Linna. Linnan kaunein puku oli minun mielestäni (ilman pienintäkään epäilystä) Henna Tanskanen Tiia Vanhatapion valkoisessa mekossa ja gTien hiuskorussa. Perfect.


henna tanskanen linnan juhlat

henna tanskanen linnan juhlat
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (29)

Riina
2/29 | 

Munkin suosikki. Ei ollut oikeastaan mitään muuta mikä olisi kunnolla kilpaillut tuon Tanskasen puvun kanssa.

iinuska
6/29 | 

Oi, tuo Hennan puku on niin kaunis! Jotenkin arvelinkin, että sinäkin tykkäisit siitä ;)

Niina
9/29 | 

Henna on kuin jostain Jane Austenin kirjasta pölähtänyt. Itse olisin varmaan vetänyt ajan hengelle uskollisesti umpinaisella selällä, mutta kukin tyylillään. :D

Suvi
10/29 | 

Oli munkin suosikki, kun nopeasti ruudussa vilahti, mutta toista kuvaa, en sitten ole löytänytkään ennen tätä. Tosi paljon oli puhetta mekoista, jotka on jo niin nähtyjä, mutta tämä kaunotar jäi täysin huomiotta!

samaa mieltä
13/29 | 

Tuo Hennan puku oli myös oma suosikkini! en ymmärrä miksi jäi muiden varjoon. todella tyylikäs!

tea
14/29 | 

ehdottomasti linnan kaunein puku. aina ei tarvitse vetää päälle prinsessaröyhelöitä.

The Lady Jessica
15/29 | 

Heh, yleensä en kommentoi vaikka pari vuotta olenkin bloga lukenut. Mutta nyt on pakko sanoa että näin sut liikenteessä tossa mekossa :-) p.s. Et ollut ollenkaan niin pitkän oloinen kuin olisin olettanut ;-)

16/29 | 

Hennan puvulle ääni täältäkin, kaunis ja herkkä puku. Ja olen samaa mieltä monen kanssa, tuo puku jäi nolon vähäiselle huomiolle! Ja sitten samalla kehutaan Taiveahon ja Karpelan tylsiä mauttomuuksia... :-/

Kerttu
22/29 | 

Ehdottomasti myös minun suosikkini, totaalisen ihana mekko. Seurasin hajamielisesti linnan juhlia ja aluksi näin vain takaapäin tuon mekon ja se näytti tosi kauniilta. Yritin loppulähetyksen ajan bongailla sitä uudelleen ja miettiä kuka sitä kantoi, muttei juuri kuvissa näkynyt. Olisi saanut saada kyllä minunkin mielestä enemmän hehkutusta, menee leikiten muiden pukujen ohi:)

same
24/29 | 

Samaa mieltä, Hennan puku oli kaunein! Enää pitsinen päivänvarjo ja olisi ollut kuin suoraan Jane Austenin romaanista...

The Lady Jessica
25/29 | 

Hyvin mahdollista, itse tosin siinä vaiheessa iltaa lättäsaappailla, eli silti noin 20 cm eroa :-) En muista kumpi kiinnitti sussa ensin huomiota, mekko vai tukka, molemmat on kyllä aika kewl :-)

28/29 | 

Munkin mielestä tuo puku oli yksi parhaista.Se oli jotenkin tyttömäisen kevyt,romanttinen ja tosi tyylikäs ja tietenkin omaperäinen!

30/29 | 

Kerranki tarpeeksi arvokkaan näköinen puku linnanjuhliin. Suurin osa puvuista on ihan liian mauttomia tai rikkoo karkeasti etikkettiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013