Pitääkö pikkumustan olla ehdottomasti kapealinjainen vai voiko se olla kello? No joka tapauksessa minun pikkumustani on kellohelmainen ja se sopii myös arkeen.


Mekko on Olivia Rougen käsialaa, ja tämä lempparimallini löytyy minulta tsiljoonassa eri värissä. Mutta se nyt vaan on kuin tehty minulle, joten mikäs siinä.

Joko menee hermo näihin joka päiväisiin kenkiin :D


Syksynväriset sukkahousut on nostettu esiin, ruosteenvärisissä kintuissa on ilo kulkea taas pitkästä aikaa.

Kommentit (19)

2/19 | 

Minä ostin just Dublinista itselleni helmamustan! Aikalailla saman pituinen kuin tuo sun oma, minit puhvihihat ja konjakinruskea vyö kuului kauppaan. Kaula-aukko on sentään erimallinen kuin sulla! :D Eli musta kuin musta, se on pikkumusta!

Olivia Rouge

Kyllä meikäki enemmän korostais, mutta ei noita kapeahelmaisia vaatteita löydy valmiina niin paljoa, jotka menis tälle arselle&reisille, mutta ei olis telttoja vyötäröltä :D ja ei, itselle ei kerkee koskaan tekeen mitään! JA HITTO NAINEN, mäki haluun tommoset koivet, jota voi esitelläkki. MRRR!

5/19 | 

Kellohelmat on pure love. <3 Ja ainakin minun vartalolleni ne ovat huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin kapealinjaisemmat mekot. t. reisiin, peppuun, lantiolle ja alavatsaan ensimmäisenä kertyvät kilot.

atomi
10/19 | 

Oi kengät on ihan älyttömän suloiset.Sopivat hyvin mekkojen kanssa. Komppaan Jipua tossa kenkien ja sukkisten kontrastissa:tosi hieno!

Jipu
11/19 | 

Onpa ihan mahtava kontrasti kenkien ja sukkien värissä, tai sitten valaistus tekee osansa. Herkullinen pari eniveis :)

Katrinsessa
13/19 | 

Anna meille meidän jokapäiväiset kenkämme :D Hyvältä näyttää!!! Ihana mekko.

14/19 | 

Jeps, juuri samaa olin tulossa kommentoimaan: haluaisin kyllä käyttää fiftarihenkisiä kynähameita, mutta mistään ei löydy sellaisia, jotka istuisivat vyötäröltä, mutta joihin lantio menisi sisään, tuota kokoeroa kun niiden välillä taitaa olla joku hippasen vajaat 40 cm. :D Vielä ei ainakaan meikäläisen käsityötaidoilla sellaisia myöskään valmisteta itse, mutta ehkä vielä joskus! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013