Tällä viikolla joudun olemaan poikkeuksellisen paljon liikenteessä, kun järkkäillään tyttösen nimiäisjuhlia viikonlopulle ja pitää ostaa tarjoilut, leivontakamat ja koristeet. Luonnollisesti käytän jokaisen tilaisuuden hyväkseni pukeutumismielessä :D tällä kertaa nappasin ylleni H&M:n sifonkihameen, Sandin pussy bow -paidan ja Minna Parikan Maxinen. Tuo Sandin paita on 100% silkkiä ja löysin sen aikoinaan kirppikseltä kahdella (vai hetkinen, neljällä?) eurolla. No joka tapauksessa ihan pikkuhiluilla. Kutsuisin tätä melkoiseksi löydöksi.

l5syys14
Maxine on maailman paras laukku ostoksilla, sillä sinne mahtuu ihan älytön määrä tavaraa eikä tarvitse kerätä eri kauppojen pikkupusseja tai kantaa erillistä ostoskassia käsilaukun lisäksi. Eikä varsinaisesti haittaa että se on kaunis kuin mikä. Ainoa vika tässä kyseisessä vaaleassa Maxinessa on sen arka väri, olen ihan varma että sotken sen vielä joskus johonkin mönjään joka ei lähde nahkapinnasta irti. En ole ihan varma onko minunlaiseni sählän syytä omistaa aran värisiä asusteita.

Kommentit (8)

1/8 | 

oi, postausta nimiäisistä odotellessa! tulee varmasti hienot :)
henk.koht. asia, joten voit jättää vastaamatta, mutta ihan mielenkiinnosta kysyn: miksi nimiäiset eikä kastajaiset? (vai käytitkö nimiäis-termiä kastajaisten sijaan?) itekin oon aatellut joskus tulevaisuudessa omat muksut jättää kastamatta ja antaa heidän sitten vanhempana päättää itse omat uskonnolliset juttunsa, mutta tuntuu, (ainakin omassa suvussa) että kaikki on kastettu ja ehkä sen takia on hieman painostusta kastaa...

Outi
4/8 | 

Tosi kiva paita, älyttömän hyvä löytö! :)

Toivottavasti kerrot sitten täällä blogin puolella vähän, miten nimiäiset meni ja minkälaiset juhlat järjestitte. Olisi mukava kuulla niistä ja saada ideoita itsellekin kun meilläkin tuonlaiset juhlat olisi ajankohtaiset muutaman kuukauden päästä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012