GoTampere vinkkiä 22.9. päivälle eli vähän säihkettä syksyyn:

"Teerenpelin kellari herää jälleen henkiin ja vie sinut mukanaan syntisten seireenien, drinkkien ja pelottomien pahisten kanssa nauttimaan burleski-ilakoinnista! Tapahtuma ajoittuu juuri pimeimpään ja piskuisimpaan syksyyn joten Teerenpelin kellari on oiva paikka paeta todellisuutta! Tule siis nauttimaan loistokkaista esityksistä, hyvästä musiikista ja herkullisista drinkeistä, tapahtumamme tarjoaa mahtavan alun illalle ystävien seurassa. Ensimmäistä kertaa myös ulkomaanvahvistus mukana!"

 
Esiintyjät:

Natsumi Scarlett, Amsterdam
Kiki Hawaiji
Holy Curves!
Marie La Mint
Cherrie A. Dorable
Olivia Rouge

Pick Up - Betty Bellevue .

Huomaa myös Natsumi Scarlettin workshop aikaisemmin iltapäivällä: KLIK!

Teerenpeli Tease - Rebels lisätiedot löytyvät FB-tapahtumasivulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Myohmy
3/3 | 

"Tapahtuma ajoittuu juuri pimeimpään ja piskuisimpaan syksyyn" anteeksi? Piti tarkistaa tuo päivämäärä pariin kertaan. On kerrassaan mielenkiintoinen tapa markkinoida tapahtumaa, joka ei ole lähelläkään vuoden pimeintä aikaa. Jätän ihan vain tuosta syystä menemättä. Terveisin nimimerkki marraskuun tyttö :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Huhtikuu