Kävin eilen pyörähtämässä Helsingissä hotelli Clarionissa PING Festivaleilla, jotka tunnetaan vaikuttajamarkkinointiin keskittyvänä tapahtumana. Kuuntelin muutaman mielenkiintoisen puheenvuoron ja tapasin kollegoja. Päivän dress code oli "sparkle with colour" ja tulkitsin sen itse hyvin kirjaimellisesti, että sain taas kerran hyvän syyn pukea ylleni Ivana Helsingin paljettimekon. Tämä muumimalliston mekko on vaan niin... ihana. 

Jos en olisi raahannut mukanani läppäriä, olisin toki valinnut pienemmän laukun. Ja laittanut jalkaan sirot korkkarit, mutta nyt menin mukavuus edellä kun jouduin kävelemään päivän aikana monta kilometriä. Mutta ehkä tuo Ivanan mekko ja Uhana Designin korvikset olivat ihan tarpeeksi :)

Kiinnostaako teitä kuulla PINGin puhujien ajatuksista tiivistelmiä? Itse valitsin ne "luennot", joissa keskityttiin tulevaisuuteen, kuten futuristi Anne Lise Kjaerin puhe aiheesta The Liquid Society 2025+: Digital Leadership in a 4P Economy. 

Kommentit (5)

Vierailija
4/5 | 

Hahaa, suomalaiset on niin mustiinpukeutuvaa kansaa, että olivatko ihmiset oikeasti tuolla värikkäissä vaatteissa?

Jep
5/5 | 

Sun asukokonaisuutesi pressikortin kanssa on ihan käsittämättömän samaa maailmaa kuin paikan koristukset. Joka asussa voi näköjään "sulautua seinään" hahah. Tosi ihana asu ja muutenkin onnistunut lookki.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010