Ei laulajan vaan huulipunan.

Olen karttanut pinkkiä huulipunaa oikeastaan aina, koska se on näyttänyt liian räikeältä ja kovalta minun väreihini (hiukset, iho) verrattuna. Mutta yllätyksekseni nyt kun hiuksissa on oma luonnollinen väri, pinkki näyttääkin raikkaalta ja jopa melkein pehmoiselta. Hämmentävää.

Mutta en valita, löysin aivan m i e l e t t ö m ä n upean fuksian sävyn 902 Maybellinen Color Sensational -sarjasta, kerrankin kunnon pinkkien pinkki vahvalla pigmentillä, eikä mikään läpikuultava yhtä tyhjän kanssa -kiilto.
Minusta ei tasan ikinä tulisi meikkibloggaria, kuinka typerälle tuntuu kuvata pärstäänsä lähietäisyydeltä ja yrittää samalla näyttää ah niin pirteältä :D ei ole minua varten. T: Mörkö.


 

Pitäisi olla reippaasti vaan rohkeampi eri värien käytön suhteen, etenkin kun hiusvärin muutos selkeästi vaikuttaa valintoihin. Ehkä seuraavaksi kokeilen paljon kammoamaani ruskeanpunaista huulipunaa. Uuu, heittäydytään näköjään vallan villiksi ;)

Kommentit (14)

bubbs
1/14 | 

Mä suosittelen kans kokeilemaan ruskeanpunaista - tai jotain sellaista hyytyneen veren väristä. Tummalla tukalla on helposti turhan kirkonpolttaja-look, mutta vaalealla on aika ihana ja sopivan hienostunut True Blood-vampyyri, ei mikään Norjan metsiköiden mustasieluinen mörkö.

Emmi L.
2/14 | 

Mä arastelen paljon pinkin punan käyttämistä, koska pelkään näyttäväni joltain barbilta tms. koska on vaaleat hiukset, mutta ehkä jokin ihan mattapinkki vois olla kiva :) Pitänee lähteä tutkimaan mitä olisi tarjolla!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

3/14 | 

Meikkikuvat pitäisi olla paljon tarkempia, että näkyisi värit kunnolla ja ehkä ihokin, sinullahan on aina kasvoista vaalennettu väriä todella paljon, esim. ekasta kuvasta ei erotu nenä melkein ollenkaan. ;)

Itse en kyllä ikimaailmassa jaksaisi/osaisi kuvata omia meikkejä!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ai luuletko että osaisin vaalentaa jotain ihon väriä hahah :D tälläisen kalmanaaman ei tosin edes tarvitse. Ja tarkennus oli näköjään osunut hiuksiin, koska no, itseään on vähän vaikea kuvata niin että tietäisi missä tarkennus menee. Eli menee juuri tuohon en osaa kuvata omia meikkejäni -kategoriaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Shrek
4/14 | 

oi ihanaa! tuo mulle samalla joku niistä sun vanhoista ysärinapapaidoista kanssa :P

Fiipi
7/14 | 

Pinkki piristää aina päivää!
Olen ite tykänny Viva La Divan huulipunista. Sieltä mulla onkin pinkkinä sävy Bubble. Tosi kestävä ja ihanan edullinen, 7,50e! Ostin viime vkolla oranssin kans samalta merkiltä, huulipunilla on kiva leikkiä kun aamuisin ei muuten jaksa meikata ripsarin ja kulmien lisäksi.

Nainen
9/14 | 

Nyt kun pääsit vauhtiin, niin kokeile ihmeessä ruskeanpunaista! Saattaa nimittäin jotkut tietyt sävyt sopia aikas kauniisti tuon sun uuden tukan kanssa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011