Kyllä kyllä, päästin irti mustasta maxista hetkeksi ja otin tilalle Jumperfabrikenin mustan pitkähihaisen mekon. Ihan passeli vaate tähän hetkelliseen kylmyyteen. Piristevärinä vähän pinkkiä sekä laukun että korvisten muodossa. Onneksi ymmärsin aikoinaan taltuttaa järjen ääneen joka käski ostamaan Corona-laukun järkevänä mustana eikä pinkkinä. Pinkki käsilaukku nimittäin toimii sen luokan ilopillerinä arjessa että oksat pois. Vaatteiden, kenkien ja asusteiden suhteen ei kannata aina olla "järkevä" ja "käytännöllinen", paitsi jos kyseessä ovat lenkkikamat. Lenkkikamojen suhteen kannattaa olla järkevä ja käytännöllinen.Sain Uhana Designin neitosilta kauniit puiset pisara-korvikset joissa on katseen kiinnittäjänä kunnon neonpinkki pisara neutraalimpien mustan ja nuden seurana. Korvikset ovat niin suuret, että vilahtelevat kivasti vaikka hiukset olisivat auki. Uhana Designin malliston löytää esimerkiksi suomalaiseen ekologiseen muotiin keskittyvästä verkkokauppa Weecosista. Kannattaa tutustua, Uhanan lisäksi myynnissä on tuotteita vaikka kuinka monelta kiinnostavalta suunnittelijalta.Se on sitten sunnuntaiaamu ja Suomi nukkuu. Tai ainakin koulunsa päättäneet todennäköisesti nukkuvat ;) En tiedä missä Tampereella nykyään juhlitaan koulujen loppumista, mutta me paineltiin teineinä (silloin sata vuotta sitten) aina Rosendahlin rantaan missä oli enemmän väkeä kuin vappuna koskipuistossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Sini
2/7 | 

no ei ole ajat hirveesti muuttuneet koska kyllä vieläkin kaikki nuoret suuntaavat kohti rosendahlia :D

maatuskah
3/7 | 

Ihanat asusteet vaikka pinkin suhteen oonki hiukan varovainen. mistä tuo nahkatakki on muuten? Phyvän mallinen. Ja voi hitsi sitä tuntee itsensä vanhaksi kun avokin pikkusisko pääsi ripille ja tajusin että kui kamalan kauan omista ylppärijuhlista on.

Meeri
6/7 | 

Tuo Corona on kyllä niin ihana, olen yrittänyt metsästää sitä juurikin mustana, mutta ei tahdo käytettynäkään löytyä :( Ostaisin kyllä heti kiljuen, jos jostain tulisi vastaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011