Aurinko houkuttelee keväthuitulointiin oikein kunnolla, mikä tietysti voi koitua kohtalokkaaksi. Syyllistyn jatkuvasti liialliseen optimismiin pukeutumisen suhteen, jos ulkona paistaa aurinko. Sitä tarkeni kuitenkin oikein hyvin ilman villakerroksia ja pilkkihaalareita, kun laittoi parit leggarit päällekäin.


s8

s8

Mekko - H&M (saatu blogin kautta). Laukku - Minna Parikka. Nilkkurit 5 vuotta (?) vanhat Bullboxerit. Pari viikoa sitten kävi hauska sattuma näiden nilkkureideni suhteen kun törmäsin kaverini eteisessä tasan samoihin kenkiin. Ja tottakai meinasin lähtiessä vetää kaverini kengät jalkaan, miellän nuo niin omikseni :D onneksi meillä on erikokoinen jalka, muuten olisin varmaan iloisesti lompsinut kotiin väärillä kengillä.


s9

s9


s7

s7

Turkoosi BarryM -lakka pysyy ja kestää edelleen.

Maanantai, ei ihan niin crappy tällä kertaa. Nyt kun sanon näin, niin ihan varmasti illan aikana kaatuu maanantai niskaan :D onneksi ei tarvitse poistua kotoa enää mihinkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

3/10 | 

Mulle tulee tosta mekosta mieleen Ranska ja runotytöt ja päätyi tietty mukaan. Tuote jonka olisin voinut ostaa kalliimpaan hintaan jostain toisestakin kaupasta, mutta hm 19.95 eur oli kans ihan käypä vaikka varmaan joka toisella vastaantulijalla ilmojen lämmetessä onkin :)

Jatta
4/10 | 

yyh..itsekin ihastuin kyseiseen mekkoon ja kun tänään ajattelin sen tilata olikin se loppuun myyty.... :( mulle käy aina näin kivojen vaatteitten kanssa

Hensku
6/10 | 

mulla on noi samat kengät eri värissä, mutta jääny käyttämättä - meinaan olla koko ajan nurin, sillon ku ne on jalassa! :D en tiiä johtuuko se kapeasta wedgestä, vai onko noissa sitten liukkaampi pohja.. miten sä oot pärjänny? :)

7/10 | 

pirtsakka asu :) Koskahan oma tipumekkoni rantautuu postiluukusta sisään :D Saa nähdä miltä se itsellä näyttää.

9/10 | 

No onko reilua. Meillä on töissä niin kylmä, että pitää istua toppahousut jalassa sisälläkin, kaulaliinat kaulassa ja sormikkaat kädessä. Ei toivetakaan,että pääsis pukeutumaan mihinkään ihaniin vaatteisiin, huoh.

Riikka
10/10 | 

Hei, Kuule mistä olet ostanut tuon kynsilakan? Metsästän kirkuen kestäviä kynsilakkoja ja tuo kun olisi jo hyväksi havaittu =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013