Väliaikaisesti vaaleanpunainen tukka tuo kesäfiiliksen, näin se vaan menee. Tällä kertaa pinkkiä löytyi niin päästä kuin varpaista, kun lopultakin oli niin lämmin että kykenin laittamaan sandaalit jalkaan. Täytyy olla täysi helle, että lähden paljain varpain ulos ja käyttäisin kesälläkin mieluiten villasukkia :D

Laukku & sandaalit: Minna Parikka / Mekko: H&M

Näyttää siltä kuin maassa olisi lunta, niin älytön määrä noita varisevia omenapuunkukkia on!

Kommentit (2)

tiitu
1/2 | 

IHANA TUKKA! Millä värillä oikein värjäät sen ja lähteekö helposti pesussa? Hirveästi hotsittaisi tuollainen hento vaaleanpunainen, mutta pelottaa jos se ei sitten lähdekään kunnolla vaalennetusta tukasta.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Käytän sekä värjääviä hoitoaineita (KC Color mask) joilla saa todella hienovaraisen sävyn joka haalistuu pesuissa pois ja sitten tämä kyseinen väri on tehty Colorista Washout vaaleanpunaisella siten, että laitoin sekoitukseen 2/3 washoutia ja 1/3 tavallista hiusnaamiota, jolloin väristä tuli haaleampi kuin jos laittaisi pelkkää washoutia. Minulla on vaalennettu tukka ja sävy poistuu lopullisesti noin 2 viikossa (pesen joka päivä tukan). Suurimmalta osin se lähtee n. 3 pesussa jo, mutta aavistus väriä säilyy vielä pidempään. 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010