Kun aikoinaan ostin tämän pinkin pikkulaukun, emmin hetken aikaa että saako se varmasti tarpeeksi käyttöaikaa. Epäilyni ovat hälvenneet jo aikoja sitten, sillä oikeastaan on vaikeaa keksiä mitä asua tämä väriläiskä ei piristäisi.

Jostain syystä pinkki tuntuu sopivan pienenä eränä lähes kaikkien vaatteideni kanssa: punaiset mekot, tummasävyiset kukkakuosit, vaaleansiniset farkkumekot, seeprakuosi, tummasiniset jakut... kaikki käy. Ehkä kirkkaanvihreä takkini jää listalta pois, paitsi jos haluan kunnon retromeininkiä värien puolesta. 

Mustavalkoisen kokonaisuuden kanssa laukku on ihan erityisen kiva:

Olen kuluneella viikolla alkanut siirtymään pikkuhiljaa korkkareihin, joka tietää yleensä jaloille aikamoista shokkia pitkän ja tasaisen talvikauden jälkeen. Mutta yllättävän kepeää on ollut askellus tällä kertaa. Jee!

Kommentit (2)

Jep
1/2 | 

Olikohan sulla olemassa jotkut paratiisikuvioiset housut, siis sellaiset missä on peikonlehtiä tms ja eksoottisia kukkia...Tuli nimittäin visio vihreästä takista, pinkistä käsilaukusta ja sellaisista housuista...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011