Kesäloma alkaa olla pian ohi ja arkeen paluu käsillä. Lomani on sujunut huonoista keleistä huolimatta mukavissa merkeissä, halusin olla vain perheen kesken ja niin myös tein. Me leivottiin Annin kanssa sateisina aamuina pannukakkua, käytiin koko porukalla kylpylässä pariinkin otteeseen, kierrettiin kivoja nähtävyyksiä kotimaassa ja pääasiallisesti vaan oltiin. 

Pieni tyttöni alkaa olla jo hämmentävän iso, tällä viikolla piti luopua "vauvantuolista" eli syöttötuolista, kun Anni kiipesi aina suorilta istumaan tavalliseen tuoliin. Vauvantuoli oli pah. Harmi vaan että tavalliselta tuolilta tytöstä näkyi pöytään vain nenänpää, joten piti ostaa korkeampi tuoli lapselle.

Ikeasta löytyi sievä punainen puutuoli, johon on hauskaa kiipeillä. Se sai heti hyväksynnän. Saan vielä joskus sydärin tuon lapsen kanssa, kun se haluaa aina vaan korkeammalle ja korkeammalle leikkipuistoissa ja kotona, mutta ei kai sitä auta muu kuin antaa kiivetä, oppia ja olla itse turvaverkkona.

Tällä viikolla me ollaan käyty myös mm. seuraava keskustelu: 

Anni: Oho, kettu! (katsoo ikkunasta ulos)

Minä: Mitä, missä? (luulin ensin että ulkona on oikeasti kettu)

Anni: Tuolla! Äiti, katso! (osoittaa sormella omenapuun suuntaan)

Minä: Minkä värinen kettu on?

Anni: Pinkki!

Minä: Mitä kettu tekee?

Anni: Kakkua!

Minä: Mitä kakkua?

Anni: Suklaakakkua!

Lasten mielikuvitus on niin huikea, kun kaikki on mahdollista. Joudun jatkuvasti nielemään kieleni etten totea Annille kesken leikkejä että lehmä ei oikeastaan voi lentää, koska lapsen mielestä se voi ihan hyvin liidellä muumitalon päällä ja laskeutua sulavasti katolle (syömään hunajaa).

Hauskaa viikonloppua :) 

Kommentit (2)

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015
1/2 | 

Jep. Onpa Anni aikainen korkean tuolin kanssa (1-vuotias!). Ja juttelee tuollaisia ketusta. Minkä ikäinen Anni on nyt?
Tyttärentyttäreni on nyt 1 v 5 kk. Korkeampi tuoli hankittiin n. kuukausi sitten. Mutta hauskinta hänestä on istua Aikuisen tuolissa :0).
Mommo ei pysy Emman vauhdissa mukana, mutta hauskaa minulla on. Emmalla juttua riittää. Kaikkea en ymmärrä, mutta Keskustelemme paljon. Odotan innolla sitä, että voin kertoa hänelle Interaktiivisen sadun Tiikeristä (ks. blogini: Elämä on ihanaa - useimmiten. Kirjoitin sadun sinne viime syksynä/alkuvuodesta.

Annin Kettu-fundeerausta nauroin pitkään :0)).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010