Paikalliset kirppiksemme ovat pieniä, mutta se onkin niiden se ainoa huono puoli. Hintataso on täällä päin juuri sellainen kuin kirppikseltä odottaakin eli halpa, halvempi ja vielä edullisempi. Edellinen löytöni, Nümphin neonvärinen palmikkoneule maksoi kokonaista 6 euroa ja paita näytti käyttämättömältä. Vaikka syksy saakin minusta esiin murrettujen värien ystävän, nämä kirkkaat värit toimivat myös.
Tästä uhkaa nyt tulla neuleviikko oikein kunnolla, mutta väliäkös tuolla.

Meidän kirppikset ovat jostain syystä täynnä kirjoja, löydän melkein joka kerta uutta luettavaa itselleni, valikoiman ollessa aina ihan uusimmista vasta julkaistuista romaaneista klassikoihin ja tyttöhömppään asti. Paljon kirjakerholaisia ehkä? Kesällä luin ensimmäisen Nora Robertsin hmm.. romanssi(?)kirjan, ja yllätyin kuinka kepeää ja sujuvaa tekstiä se oli. Yleensä kierrän sujuvasti kaukaa nämä kuuluisimmat romantiikan kuningattaret, sillä ihan pokalla ei pysty lukemaan liekehtivistä kupeista :D toisaalta, olen kyennyt lukemaan Fifty shades of Greynkin joten... Mutta mitä laajempi maku kirjapuolella, sen helpommin löytää luettavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Nellyssi

Itsellä tällä heykellä fiftyshedasit luettavana, toinen kirja meneillään. Olin ihan onnessani ekan kirjan lopusta, mutta teki mieli huutaa ääneen toista kirjaa aloittaesani. Olisin kaivannut jotain muuta kuin lässynläätä, enemmän härskiyttä ja vähemmän yhtäaikaa saamista. Oikeasti, käy tylsäksi lukea noin montaa sivua samaa orgasmointia.. kyllä, olin pettynyt, mutta kun kirjasarja niin oikein voi keskenkään lopettaa. (Ja kun on lukenut, voi haukkua.)
T. Ei ilmeisesti niin epätoivoinen/puutteessa oleva kotiäiti

Spf

Nora Robertsin romaanit ovat minunkin salainen paheeni. Hieman aina hävettää lainata niitä kirjastosta, mutta sopivat täydellisesti pääntyhjennysrentoutukseen viinilasin ja suklaan kera. Itse tykkään eniten jännitystä sisältävistä Robertseista ja lähes järjestään vanhempi tuotanto on uutta parempaa. Fifty Shadesia en pystynyt lukemaan, teksti oli vain niin hurjan kökköä ja päähenkilöt tärähtäneitä.

mervi

Minä luen melkolailla ainoastaan Nora Robertsia siitä perus-romantiikasta, sillä nainen osaa kirjoittaa TODELLA hyvin, ihan ilo lukea sen kirjoituksen laadun vuoksi pelkästään, toki ne ovat myös viihdyttäviä. Vanhemmat kirjat ovat mielestäni parempia, niissä oli enemmän rikosvivahteita mukana ja näissä uudemmissa yliluonnollisia juttuja, omat suosikit löytyvät jostain näiden uusien ja vanhojen välillä kirjoitetuista joissa ei ole kauheasti rikosta eikä ollenkaan sitä yliluonnollista.
Voisin suositella meri-trilogiaa joka muuttui kvartetiksi kun neljäs osa kirjoitettiin lukijoiden toiveesta. Ihania miehiä!

Suvi

Nora Robertsin kirjat on kyllä parhaita, juuri muuta ei ole tullut luettuakaan sen jälkeen kun tämän kirjailijan "löysin" vuosia sitten. Ja löytyy myös J.D.Robb salanimellä kirjotettu kirjasarja. Kirjat ei todellakaan ole kaikki pelkkää romanttista hömppää vaan löytyy myös jännäriä. :)

Nuppunen

Paras robertsin kirjasarja on meritrilogia+jatko-osa. (Aaltojen armoilla, kotisatama, nousevesi ja neljäs jatko-osa jonka nimeä en muista.) Ei ole pelkästään romantiikka hömppää vaan ajatustakin taustalla. :) Suosittelen.

Katru

Kirpparit on niin parhautta! Löysin muutama vuosi sitten punaiset, kotimaiset nahkasaappaat viidellä eurolla! Meinas itku tulla, paras löytö IKINÄ. (Niistä kyllä lähti pohja irti muutaman käyttökerran jälkeen, mutta onneksi mulla on hyvä vakkarisuutari!)

En tiedä onko muilla ollut samaa ongelmaa, mutta mulla ei oo viikkoon näkynyt sun postaukset kännykällä oikein? Mistähän johtuu?

Ihanaa syksyä koko teidän perheelle! :)

Heidi

Oi mä rakastan Robertsin kirjoja eikä haittaa yhtään vaikka ne yleensä on melko ennalta-arvattavia. Ihanaa ajanvietettä kotona, kun menee yhdeltä istumalta kirja kannesta kanteen :) Koko Robertsin tuotanto löytyy hyllystä ja jaksaa lukea aina uudelleen ja uudelleen :)

Narski

Oo, suosittelen ehdottomasti Nora Robertsin puutarhatrilogiaa! Elikkäs kirjat Sininen daalia, Musta ruusu ja Punainen lilja. En olisi itse ikimaailmassa kuvitellutkaan että lukisin jotakin tuollaista, mutta monen mutkan kautta sain käsiini Punaisen liljan ja sen "erehdyin" lukemaan, oli pakko etsiä kaksi muutakin kirjaa. Ihan täydellistä hömppää, ja kummitustarinaa ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011