Alan kohta huolestua, kun en haluaisi käyttää muita vaatteitani kuin näitä pinkkejä Vero Modan farkkuja ja sitä jumalaista pinkkiä Katri Niskasen Wings -tunikaa. Päätin juuri, että en aio ostaa yhtä ainutta pinkkiä asiaa enää tänä keväänä, nämä kaksi saa riittää. Itsesuojelua :D jos kukaan näkee minut kaupassa hypistelemässä pinkkiä, saa tulla läppäisemään sormille.

d2-horz


d1

d1

Jos pitsitunika kolahti, vielä on pari tuntia (klo 12:00 asti) aikaa osallistua VILAn lahjakorttien arvontaan KLIK!

Muussa tapauksesssa.... se on viiiiiikonloppu eessä taaaaaaas!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (24)

ccc
1/24 | 

NIIIINNNN kesäinen asu<3 Ihana, ihana, ihana...

Tämä vain lisää tuon pitsitunikan himoitsemista.

2/24 | 

Ihanan keväinen asu ja ihan täydelliset farkut! Voi tätä kateuden määrää, meiän citystä on mun koot myyty loppuun pinkeistä farkuista vaikka olen joka liikkeen kolunnut. Etsintä jatkuu. :)

em
4/24 | 

Tykkään asuistasi tosi paljon kun ovat niin ihania :) Saanko kysyä mistä aurinkolasisi ovat? Tuollaiset olisi kivat...

Mymmeli
8/24 | 

Minulla oli hetken ongelma päättää leikaanko hiuksiani lyhyiksi, mutten taidakaan kun nyt tajusin, että pitkät kutrini voi kiepauttaa tuollaseksi nutturaksi, aivan ihastuttavaa <3. P.s. Olen lukenut blogiasi jo vanhasta blogistasi lähtien ja pakko nyt on pakko sanoa pari valittua sanaa! Yleensä en suostu nimeämään ketään tyyli-ikonikseni, sillä vannon omaperäisyyden nimeen (tyhmä sääntö), mutta sinä olet ehdottomasti yksi niistä harvoista ihmisistä joiden pukeutuminen inspiroi minua jatkuvasti. Blogisi myötä olen saanut aivan hurjasti rohkeutta omaan pukeutumiseeni enkä pelkää enää muiden ihmisten mielipiteitä hieman valtavirrasta poikkeavan pukeutumiseni takia. Joten kiitos ja kumarrus! Keep it going:)

10/24 | 

OOTPA IHANAN NÄKÖNEN :)

Ihanan keväinen. Kyllä täällä muuten köpötellään menemään jo korkkareilla. Mutta se hiekan kirskunta korkojen alla on jotain niin ärsyttävää, että taitaa vähän aikaa vielä joutua oottamaan ennen seuraavaa kertaa.

voke - http://365dayswithvuokko.blogspot.com/

Vilma
11/24 | 

Hei! Mistä yleensä ostelet aurinkolaseja? Minulla on sen muotoinen naama, että oikeastaan vain tuollaiset suuret, vähän neliömäiset näyttää hyvältä ja olen nyt jo nähnyt sinulla kahdet ihanat!

13/24 | 

No miksei sitä pinkkiä vois toisaalta vähän hamstratakin kun kerta noin hyvin sua pukee :] Aivan ihanat kuvat!

M
14/24 | 

Ihanat nuo pinkit farkut!! En olisi ikinä kuvitellut että haaveilisin pinkeistä farkuista.... ... kiitos XD

Rakastunut
15/24 | 

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Menetin sydämeni tolle ihanaiselle pitsitunikalle! Olen etsinyt täydellistä pitsiyläosaa likimain kaksi vuotta (yrittäen hillitä pitsinhimoa erilaisin pitsilaukuin ja pitsikorvikkein) ja nyt sen löysin - vaan mistä ihmeestä tollasen rakkauden voin saada? Taidampa rynnätä heti tänään Kotkan Pasaatin Vilaan, mutta pahoin pelkään ettei kyseistä ihanuutta Kotkan valikoimasta löydy. Tuo vaan olisi niin täydellinen... sen voisi yhdistää paitsi vähän rokahtavampaan kokonaisuuteen, myös herkkään kesäpäivään, naisellisen simppeliin korkkarilookkiin sekä oldschool-tyyppisiin yksityiskohtiin. Siis: sattuisitko millään tietämään mistä tällänen toivoton arvonnan missaaja voisi tunikan tilata? Ja kuinka paljon sillä on hintaa (about)? ...Anyone?

PS. Ihana look!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu