Korkkariviikko jatkuu pinkin Mimosa -kenkäparin kanssa. Rakastan yli kaiken kirkkaita värejä kengissä. Vaikka olisi mikä tahansa tylsä musta kaapu yllä, korkkareilla voi aina piristää.


Perus univormu eli sata vuotta vanha kirppispaita ja H&M:n hamonen.


Ja jep, maanantai on täällä. Komppaan Nöpöä:


Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/14 | 

parempi myöhään kun ei milloinkaan :) näissä kuvissa mun tukka on kontrastin takia paaaaljon tummempi kuin se oikeasti on, se on sellainen vaaleanharmaa oikeasti. Mutta siis mä en halua mitään väriä hiuksiini, saa kasvaa sellaisena kuin sattuu kasvamaan ja käytän sitten jotain hiusmömmöjä tarpeen mukaan, jos haluan möyheämmän tukan tms. :) (Tai otan permanentin :----D)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

6/14 | 

Kyllä tosiaan kengillä saa aina ihanaa piristystä perusasuihinkin - ja varsinkin tollasilla upeilla kengillä jos jollain! :) Tosi kiva kokonaisuus kyllä ihan muutenkin!

s
7/14 | 

Heeii en tiedä onko epäkohteliasta kommentoida näin jälkijunassa tätä asiaa, mutta kyselit joskus taannoin millä värjäämättömiin hiuksiin saa tukea. Tosta sun omasta väristä tulee nimittäin niin mieleen mun omat hiukset värjäämättöminä. Jaksoin kerran aikuisiällä kasvattaa kokonaan omanväriset hiukset, mutta sitten ne oli vaan niin lötköt, että sorruin taas kampaamoväreihin. Jatkuva juurikasvu ja kemikaalit kuitenkin ärsyttivät, joten kokeilin vaaleaa hennaa. Sillä tulee kiva punerva kiilto, mutta ei juurikasvua. Jos innostut siitä niin voihan sitä laittaa aluksi vähän vähmmäksi aikaa, vaikka puoleksi tunniksi ja sitten jatkossa vaan juurikasvuun. Itse pidän n. tunnin ehkäpä, mutta varon laittamasta joskus taannoin blondattuihin latvoihin, sillä ne imasee sitä punaisuutta ihan eri lailla kun muu tukka.

Henna on vieläpä niin halpaakin. Juurikasvuun riittää joku 30 grammaa ja 100 g pussi maksaa ruohonjuuressa muistaakseni 8 euroa.

Ehkä joku ehdottikin tätä jo. Halusin kuitenkin kehua, koska tuosta tulee oikeasti tukalle semmosta jämäkkyyttä ja rakennetta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012