Mmmm tämä Katri Niskasen Wings-mekkonen on  näköjään siirtynyt pysyvästi arkeen eli aktiivikäyttöön. Voisin liihotella sen kanssa vaikka joka päivä.


v4

v4

v5Swedish Hasbeensin puukkarit taas eivät olleet se parhain idea peilijäisille kävelyteille, noiden jäykkien puupohjien kanssa kun ei oikein ole kosketusta maahan heh. Sai kävellä kieli keskellä suuta, että pysyi pystyssä.

Random, mutta minun on tehnyt koko päivän mieli mustikkalakritsia! Homma alkoi siitä kun huomasin tuossa omassa sivubannerissani Olivian FB-sivun mustikkalakupussikuvan. En tiedä miltä kyseinen nami edes maistuu, mutta silti tuo kuva aiheuttaa himoja :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

mira
3/9 | 

voin kertoa että tuo mustikkalaku on taivaallista! Pääsin siihen testiryhmään muutama viikko takaperin :D

saya
4/9 | 

Jos se mustikkalaku on pandan, en tosiaankaan suosittele. Lankesin sen houkuttavaan ulkomuotoon mutta lakupötkö oli kumimainen ja kitkerä eikä kauheesti maistunu edes mustikalta :(

laura
5/9 | 

Oi voi, mulle toi mustikkalaku oli todellinen pettymys... Ostin sitä viime toukokuussa, kun lähdettiin Madridiin lentokentältä, kun ulkomailta ei lakua oikein saa.. Avasin pussin vasta hotellissa ja sinne se lopulta jäikin. Kuva antoi ymmärtää, että se olisi tavallisen lakun näköstä, mutta se oli sinertävänviolettitummaläpikuultava mötkäle, joka maistu esanssilta... Kuva todellakin herätti himoja, mutta ei kyllä vastannut toiveita:(

Elina
6/9 | 

Mustikkalakua juuri viikonloppuna yhden pussillisen syöneenä voin suositella sitä :P

Evelyn
7/9 | 

Fancy mekko, totta tosiaan! Tuli tässä mieleeni, että miten sä Niina tarkenet olla lyhythihaisissa näin talvella, vai puetko tuohon päälle vielä neuletakkia tms.? Munkin tekisi mieli panostaa pukeutumiseen duunissa, mutta officella on niin kylmä tyyliin lokakuusta huhtikuuhun, että usein en jaksa nähdä tarpeeksi vaivaa. Neuletakeilla/bleisereillä (boring!) mennään lähes ympäri vuoden. Any hints?

9/9 | 

Olen jo aiemminkin katsellut ihastuneena kuvia tästä mekosta, aivan mahtava! Mutta nyt silmiini osui nuo mahtavat bootsit mitä sinulla on jalassa, olen ihan myyty! Osaisitko vinkata, mistä tuollaisia mustia kaunottaria saisi omaankin kotiin?:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012