Lauantain iloksi hieman pinuppia ja kauniita naisia olkaatte hyvät.

Ettei vain tekeminen loppuisi kesken, Tampereen touhutädit Olivia Rouge ja Albine A. Dorable laittoivat pystyyn teemakuvauspalvelu Phot-O-Raman kera valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen. Kuvauspäiviä on noin kerran kuussa, ja ideana on tarjota kuvattavalle koko paketti stailauksineen kaikkineen.

Armas siskoseni kävi kuvattavana tuossa vuoden vaihteessa Phot-O-Raman ihan ensimmäisenä kuvauspäivänä. Hauska juttu tässä on se, että selasin kyllä studion Facebook-sivulle ilmestyneet kuvat silloin heti kuvausten jälkeen, mutta en tajunnut että kuvissa oli myös oma siskoni! Kysyin pari kuukautta myöhemmin Olivialta että niin, eikös meidän punapääkin ollut kuvauksissa ja sain osakseni hölmistyneitä katseita että johan minä olen ne kuvat nähnyt. Kunnon mittee hitsiä hetki kyllä :D Tässä meidän pinupattu punapäämme nyt sitten on:Kunnon söpöliinikuvat <3

Sitten muita upeita naisia menneen kevään teemapäivistä, jotka ovat antaneet luvan kuviensa julkaisuun (luonnollisesti kuvattava saa pitää kuvansa myös vain itsellään):
065
Ennen - jälkeen stailausta kuvat:


Ihan kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan kuvauspäiviin, tai varata privaatin kuvauksen itselleen tai vaikkapa polttarisankarille, ja viettää päivän prinsessana. Myös lahjakortit onnistuvat, eli vinkiksi teille miehille jos leidinne kaipaa jotain persoonallista muistamista esimerkiksi merkkipäivänä. Seuraava kuvauspäivä on 6.7. teemalla Neiti Kesäheinä, lisäinfot ja hinnasto Phot-O-Raman sivuilta.

Ps. Mona yritti houkutella minua mukaan ensimmäisiin kuvauksiin silloin vuoden vaihteessa, mutta emmääkehdannu ja olin niin huonovointinen että olisi ollut pinupit kyllä kaukana niistä kuvista. Nyt sen sijaan, tämän jättivatsan kanssa, voisi olla aika ikimuistoiset kuvat luvassa... ts. pyörittelen tässä mielessäni pitäisikö ilmoittautua asiakkaaksi Neiti Kesäheinä -päivään :)

 

Kommentit (14)

Minttu
1/14 | 

Kyl mä sanosin että ehdottomasti ilmoittaudut! Mikäs sen ihanampaa kuin pallon kanssa otetut ihanat kuvat! <3

Henna
6/14 | 

Ehdottomasti ilmottaudut, pitäähän se raskausvatsa saada ikuistettua jollain erityisen hienolla tavalla :)

katsing
7/14 | 

kaunita kuvia! joku vain saisi selittää mulle noiden sun siskosta otettujen kuvien kuvamaailman.. siis ovat hienoja, mutta hämmentäviä :D tai ehkä mun kiero mieli assosioi nyt jotenkin omituisesti!

Saiju
9/14 | 

Aivan ihania kuvia!!
Kolahti kyllä itsellenikin aika täydellisesti tuo seuraava kuvaus. Olis upeeta päästä mukaan, mutta vaikka kuvauspäivä ja kuvat on varmasti koko rahan arvoinen, niin ei anna valitettavasti talous nyt periksi tämän äipän laittaa itseensä moista summaa. Mut aivan ihania juttuja, jään kyllä seuraamaan mitä tuleman pitää. Ja eihän sitä koskaan tiedä jos munkin tilaisuus joskus tulis, toiveilla on taipumus ajan saatossa toteutua :)
Mutta mene ihmeessä mukaan, jos mahdollisuus on! Vauvamasu sopis kesäheinään oikeen hyvin ja sulle muutenkin. Annat vaan sen sisäisen fiiliksen loistaa, niin kuvat on väkisin upeita, siinä jää pienet ja isommatkin turvotukset varjoon. :)
Niin ja aurinkoista kesää vielä sinulle!

Gepa
10/14 | 

Vähänkö olis hienoo päästä tommoseen! Harmi vaan, ettei lompakko oo samaa mieltä :( Upeita kuvia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011