Meillä leivottiin perjantaina piparkakkuja. Tai minä leivoin ja muut keskittyivät taikinan maisteluun. Olen yleensä koristellut keksit perinteisesti sokerimassalla, mutta tänä vuonna silmiini osui jotain muutakin.

Löysin sattumalta Stockmannin Herkusta upeasti kimaltavaa Mill & Mortarin syötävää DUST -hopeapölyä, joka saa perinteisen tomusokerin näyttämään suorastaan ankealta. Dust-purkkeja oli myös metallihohtopunaisena, kuparinsävyisenä ja kultaisena, kaikki kimallepuutereita. 

Puuteria voi joko maalata piparkakkujen pintaan siveltimellä, tai tupsutella pienen sihdin läpi, jolloin pinta jää huurteisen näköiseksi. Siveltimellä taas saa aikaan kovemman kiillon, kun hopeapuuteri "liiskaantuu" keksin pintaan. 

Pysähtyneestä valokuvasta ei oikein välity tuon puuterin todellinen hohde, se kimmaltaa livenä todella kauniisti hopean ja helmiäisvalkoisen sävyissä. Hauskaa vaihtelua sokerikuorrutteelle. 

Kommentit (3)

Jasmin
2/3 | 

Uu, kuinka nätti lopputulos! Pakko googletella mistä kaikkialta tuota saa! 8)

Mitä ihanaa sinulla on muuten kynsissä?! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010