Talvi tulee, ja sen myötä katukuvan valtaa mustien ja harmaiden takkien aalto. Ymmärrän oikein hyvin, miten helppoa on valita neutraali takki, joka sopii kaikkeen, mutta ihan yhtä hyvin syksy/talvitakki voi olla värikäs. Värikäskin sopii yllättävän moneen. Omalla kohdallani kokemusta löytyy esimerkiksi kirkkaankeltaisesta takista, joka on piristänyt talviani jo yli kymmenen vuotta!

Jos kuitenkin päätyy pitäytymään neutraaleissa sävyissä, asusteilla on helppo tuunata asua. Yksikin väripilkku riittää. Tässä tapauksessa kirkkaanpinkki laukku. Puuterisen vaalea takki lukeutuu tässä tapauksessa neutraaliksi, vaikka siinä aavistus vaaleanpunaista onkin. 

Laukku: River Island / Takki: Selected Femme / Mekko: Monki / Huivi: Pura Finland / Chelsea bootsit: Piano

Jotenkin voisin kuvitella itselleni myös tuollaisen laukun värisen ihan överin villakangastakin, mutta sellaisia ei pahemmin kaupoissa eteen osu. Myös jokin voimakkaamman sävyinen mintunvihreä olisi upea. 

Kommentit (10)

Liila
1/10 | 

Olet niin oikeassa. Oli tosi masentavaa aamulla bussissa katsella mustien takkien armeijaa. Sitä paitsi musta vie meiltä värittömiltä suomalaisilta viimeisenkin värin kasvoilta. Miksi sen kaulaliinankin on oltava harmaa tai musta? Pieni väripilkku antaa asuun ihan erilaisen vivahteen.  Kiitos, että annat omalla esimerkilläsi vinkkejä värien käyttöön. 

Vierailija
2/10 | 

Todella kaunis asu ja ihanan värinen tuo takki! Itselläni oli nuorempana kauan sitten pinkin laukkusi värinen itse ommeltu lämmin villakangastakki toppavuorella. Käytin silloin myös samansävyistä huulipunaa ja sain kummastakin usein positiivisia kommentteja, myös miehiltä :)

Pikkumyyx
4/10 | 

Moikka!
Viime vuonna Marimekolla oli tuon laukun värinen Molla niminen villakangastakki mallistossa. Itse sorruin siihen ja se on upea<3 tänä vuonna takista olen nähnyt myynnissä mustaa ja hentoa vaaleanpunaista. Koita metsästää viimevuoden mallia kirppiksiltä?

Halina
5/10 | 

Mulla on vaaleanpunainen talvitakki ♡ ja kaksi pinkkiä urheilutakkia. Nahkatakki on biininpunainen ja ruskea. Yksi untuvatakki on musta kun ei ollu muita vörejä sillon saatavilla :) yleensä ostan aina värikkään takin että löydän sen helposti naulakosta :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010